Τα πρώτα επίσημα ονόματα των υπ.συμβούλων του Παντελή Τσακίρη για τις εκλογές του Ωραιοκάστρου

0
279

Ο υποψήφιος δήμαρχος Ωραιοκάστρου Παντελής Τσακίρης μας παρουσιάζει συγκεντρωτικά τα πρώτα επίσημα ονόματα των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων ανά κατηγορίες.

Το προεκλογικό του πρόγραμμα μπορείτε να το διαβάσετε αναλυτικά εδώ.

Υποψήφιοι κάτω των 25 ετών  

25

1. Γιώργος Καμπάκης

Γεννήθηκε στις 26 Σεπτεμβρίου 1997 και είναι κάτοικος της περιοχής του Παλαιοκάστρου.
Είναι απόφοιτος του 1ου Λυκείου Ωραιοκάστρου και τελειόφοιτος του τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, με ειδίκευση στην προπόνηση κλειστού χώρου.
Είναι κάτοχος διπλώματος της σχολής διαιτησίας της ΕΠΣ Θεσσαλονίκης. Έχει εργαστεί σε πολυχώρο εκδηλώσεων καθώς και ως γυμναστής στο πανεπιστημιακό γυμναστήριο Θεσσαλονίκης.

Από το 2017 είναι μέλος της εθελοντικής ομάδας ΟΜΑΚ Ωραιοκάστρου.

2. Ιορδάνης Χασιρτζόγλου

Γεννήθηκε στις 3 Ιουνίου 1997 από δύο αξιόλογους γονείς, τον Κωνσταντίνο και την Αναστασία Χασιρτζόγλου, και είναι κάτοικος του Ωραιοκάστρου από το 2000.

Αποφοίτησε από το 1ο Γενικό Λύκειο Ωραιοκάστρου και είναι τελειόφοιτος του τμήματος Μαθηματικού του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Ακόμη, είναι πτυχιούχος του UEFA C των αναπτυξιακών ηλικιών και κάτοχος του πιστοποιητικού επιμόρφωσης με τίτλο «Κατάρτιση – επιμόρφωση λαϊκών στελεχών στο διδακτικό και κατηχητικό έργο».

Έχει εργαστεί ως προπονητής ποδοσφαίρου στον Δημοτικό Αθλητικό Σύλλογο Ωραιοκάστρου (ΔΑΣΩ), ενώ παραδίδει μαθήματα σε παιδιά δημοτικού, γυμνασίου και λυκείου στην κατεύθυνση των θετικών επιστημών.
Επί τέσσερα χρόνια προσέφερε εθελοντικά τις υπηρεσίες του ως εκπαιδευτικός στο κοινωνικό φροντιστήριο.

3. Ιορδάνης Χριστοδουλίδης

Γεννήθηκε στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης, όπου και κατοικεί μέχρι και σήμερα, στις 2 Απριλίου 1995 από δύο υπέροχους γονείς, τον Παρασκευά Χριστοδουλίδη και τη Γαλήνη Σισμανίδου.

Απόφοιτος του 2ου Λυκείου Ωραιοκάστρου, έχει λάβει τίτλο υψηλής εκπαίδευσης στον τομέα των επιχειρήσεων από το πανεπιστήμιο του UCLAN και δίπλωμα στη διαχείριση ανθρωπίνου δυναμικού από το πανεπιστήμιο της Minnesota.

Την έως σήμερα ακαδημαϊκή του διαδρομή συμπληρώνουν το πτυχίο του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων και ο μεταπτυχιακός τίτλος στην Κοινωνική Καινοτομία από το πανεπιστημίου Northampton.

Μιλάει την αγγλική, τη γερμανική και τη ρωσική γλώσσα.
Επαγγελματικά, έχει εργαστεί στο τμήμα καθαριότητας του Δήμου Ωραιοκάστρου καθώς επίσης σε κέντρο δεξιώσεων κι ως αντιπρόσωπος σε βιομηχανία μπαχαρικών.

Το 2015 συμμετείχε στο διεθνές επενδυτικό φόρουμ που φιλοξενήθηκε στην πόλη Βατούμ της Γεωργίας.

Υποψήφιοι των 35 χρόνων:

35

1. Χαράλαμπος Καζαντζίδης

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ωραιόκαστρο. Αποφοίτησε από  το Ενιαίο Λύκειο Ωραιοκάστρου και σπούδασε Τοπογράφος Μηχανικός Γεωπληροφορικής.

Έχει διατελέσει ελεύθερος επαγγελματίας μηχανικός με εξειδίκευση στη φωτογραμμετρία και την τελευταία πενταετία είναι πιστοποιημένος χειριστής και υπεύθυνος τμήματος υποστήριξης Συστημάτων μη Επανδρωμένων Αεροσκαφών καθώς και υπεύθυνος τμήματος Συστημάτων Γεωπληροφορικής υψηλής ακρίβειας στην εταιρεία GeoSense.

Είναι ιδρυτικό στέλεχος του Φιλανθρωπικού Σωματείου Χρήστος Τσελεπίδης  και μέλος του Δ.Σ από την ίδρυσή του.

2. Κώστας Καποδίστριας

Γεννήθηκε το 1982 στο Ωραιόκαστρο. Αποφοίτησε από το τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΤΕΙ Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και στη συνέχεια απέκτησε μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών MBA από το Πανεπιστήμιο Cardiff της Ουαλίας. Μιλάει δύο ξένες γλώσσες, αγγλικά και γερμανικά.

Από το 1997 έως το 2001 υπήρξε αθλητής στην ομάδα μπάσκετ «Κεραυνός» Ωραιοκάστρου. Στα φοιτητικά του χρόνια διετέλεσε πρόεδρος του Δ.Σ. των φοιτητών στη Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας. Από το 2001 διατηρεί εταιρεία συμβούλων με κύρια δραστηριότητα την εκπόνηση επιχειρηματικών σχεδίων σε αναπτυξιακά εθνικά και ευρωπαϊκά προγράμματα και πρωτοβουλίες.

3. Γιώργος Κασιδερόπουλος

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1983 και από το 1996 ζει στο Ωραιόκαστρο. Είναι απόφοιτος Επαγγελματικού Λυκείου με ειδικότητες: α) Στην Ηλεκτρολογία και β) Στην Ηλεκτρονική και στον Αυτοματισμό.

Είναι κάτοχος άδειας ασκήσεως επαγγέλματος ηλεκτρολόγου εγκαταστάτη. Το επάγγελμα αυτό ασκεί από το 2000 μέχρι και σήμερα. Από το 2004 έως το 2016 διατηρούσε τη δική του επιχείρηση με ηλεκτρολογικό υλικό με έδρα το Ωραιόκαστρο.

Από τον Μάιο του 2016 μέχρι και σήμερα εργάζεται ως εξωτερικός συνεργάτης στο Εργαστήριο Εφαρμοσμένης Θερμοδυναμικής του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με αντικείμενο τη σύνδεση, τον χειρισμό και τη συντήρηση του ηλεκτρολογικού και μηχανολογικού εξοπλισμού.

Από το 2012 είναι παντρεμένος με τη Μαρία – Ευφροσύνη Βλαχάκη, με την οποία απέκτησε δύο υπέροχα παιδιά, την Αλεξάνδρα και τον Κυριάκο.

4. Δημήτρης Κουλουμπατσάνης

Γεννήθηκε το 1976 και μεγάλωσε στο Μελισσοχώρι Θεσσαλονίκης. Μετά τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση, συνέχισε τις σπουδές του στην Κτηνιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Είναι παντρεμένος με την Πασχαλίνα (Λίλα) Ρήγα, μεταφράστρια, με την οποία έχει αποκτήσει δύο παιδιά, τη Βασιλική και τη Στέλλα, και κατοικεί στον Δρυμό.

Από το 2008 δραστηριοποιείται επαγγελματικά στη Δημοτική Ενότητα Μυγδονίας (Δρυμός και Μελισσοχώρι), διατηρώντας ιδιωτική επιχείρηση.

Συμμετείχε στο διοικητικό συμβούλιο της Μορφωτικής Εκπολιτιστικής Κίνησης Νέων Μελισσοχωρίου. Παράλληλα συμμετέχει ενεργά και σε άλλες συλλογικές δράσεις για τον αθλητισμό καθώς και την προστασία των ζώων και του φυσικού περιβάλλοντος. Έχει υπάρξει αθλητής μπάσκετ της ομάδας του Μεγάλου Αλεξάνδρου Μελισσοχωρίου και της Δόξας Δρυμού.

5. Αβραάμ Νεοφυτίδης

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ωραιόκαστρο, όπου και κατοικεί μόνιμα. Είναι πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης. Είναι μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης και ασκεί το δικηγορικό επάγγελμα από το 2011. Γνωρίζει την αγγλική και τη γερμανική γλώσσα.

Είναι νομικός σύμβουλος του Φιλανθρωπικού Σωματείου «ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΕΛΕΠΙΔΗΣ», όπου προσφέρει εθελοντικά τις υπηρεσίες του, συμβάλλοντας στο σημαντικό και αξιόλογο φιλανθρωπικό έργο που επιτελούν η διοίκηση και τα μέλη του σωματείου.

6. Φίλιππος Μπόγιας

Γεννήθηκε στις 23 Σεπτεμβρίου 1973 από δύο αξιόλογους γονείς, τον Βασίλειο και την Ευφημία Μπόγια, και είναι κάτοικος Παλαιοκάστρου από το 1985.

Είναι απόφοιτος του Γενικού Λυκείου Ωραιοκάστρου και γνωρίζει τη γερμανική γλώσσα. Είναι παντρεμένος με τη Δήμητρα Αλεξανδρή και πατέρας δύο παιδιών.

Έχει διαγράψει την επαγγελματική του πορεία από το 1993 μέχρι και σήμερα στην οικογενειακή επιχείρηση, που βρίσκεται στην περιοχή του Ωραιοκάστρου. Το 2014 ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος.

Γυναίκες υποψήφιες:

γυναικες τσακιρης

γυναικες τσακιρης

Λένα Κανάκη

Γεννήθηκε στο Παλαιόκαστρο, όπου και κατοικεί. Είναι απόφοιτη του Γενικού Λυκείου Ωραιοκάστρου και ιδιωτικής σχολής Λογιστικής. Η επαγγελματική της πορεία στον ιδιωτικό τομέα ξεκινάει από τις αρχές της δεκαείας του ’90. Έχει εργαστεί μεταξύ άλλων σε εταιρείες πληροφορικής και σε Κέντρα Επαγγελματικής Κατάρτισης, με μεγάλη εμπειρία σε ευρωπαϊκά προγράμματα και σε προγράμματα που απευθύνονται σε ανέργους και σε πολίτες που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες. Σήμερα εργάζεται σε μεγάλη εμπορική και βιομηχανική εταιρεία ηλεκτρικών ειδών. Το 2014 ήταν υποψήφια δημοτική σύμβουλος Ωραιοκάστρου. Είναι παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών.

Ζωή Μπέγου Μπάρμπα

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στις Σέρρες. Είναι παντρεμένη με τον Κωνσταντίνο Μπάρμπα, εκπαιδευτικό στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Παλαιοκάστρου, και μητέρα δύο παιδιών, της Δέσποινας και του Βασίλη. Είναι απόφοιτη του τμήματος Κλασικής Φιλολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και δραστηριοποιείται στον χώρο της ιδιωτικής εκπαίδευσης. Γνωρίζει αγγλικά, γαλλικά και γερμανικά. Ως θιασώτης της παράδοσης συμμετέχει ενεργά στις δράσεις του Εκπολιτιστικού Μορφωτικού Συλλόγου Παλαιοκάστρου «Ο Φίλιππος».

Παρασκευή Μπερμπεράκη Νέτα

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Σέρβια της Κοζάνης. Κάτοικος της Γαλήνης
Ωραιοκάστρου, είναι παντρεμένη με τον επιχειρηματία Δημήτριο Νέτα και μητέρα του Θάνου και του Γιάννη. Εργάζεται στην οικογενειακή επιχείρηση Ι. Νέτας & Υιοί Α.Ε., συμμετέχοντας και στο διοικητικό της συμβούλιο. Είναι απόφοιτη δημόσιου Ι.Ε.Κ. στον τομέα των Εφαρμογών Πληροφορικής, ενώ σήμερα, παράλληλα με την εργασία της, σπουδάζει Διοίκηση Επιχειρήσεων και Οργανισμών στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο. Γνωρίζει αγγλικά και ιταλικά. Έχει παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων και διαλέξεων και είναι ιδιαίτερα εξοικειωμένη με τη χρήση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Σωτηρία Αμανατίδου

Γεννήθηκε το 1985 και έλκει την καταγωγή της από το Μεσαίο Θεσσαλονίκης. Εργάζεται ως ιδιωτική υπάλληλος. Είναι απόφοιτη της Δραματικής Σχολής του ΚΘΒΕ. Έχει σπουδάσει, επίσης, Διοίκηση Συστημάτων Εφοδιασμού – Logistics στο ΑΤΕΙ Θηβών. Η μεγαλύτερη αγάπη της είναι το ποδόσφαιρο. Το 2006 τελείωσε τη σχολή διαιτησίας της ΕΠΣ Κιλκίς. Από το 2009 ανήκει στην ΕΠΣ Μακεδονίας, όπου και καταξιώθηκε στις μεγάλες κατηγορίες ως διαιτητής της Δ’ και της Γ’ Εθνικής Ανδρών όπως και της Α’ Εθνικής Γυναικών.

Μαρία Αραμπατζίδου

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ωραιόκαστρο. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Δημοσιογραφίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στο Management. Έχει υπάρξει καθηγήτρια στα Εκπαιδευτήρια Μαντουλίδη, υπεύθυνη σύνταξης στο περιοδικό Glow, ενώ τα τελευταία χρόνια ασχολείται ενεργά και με τη διοίκηση επιχειρήσεων που εστιάζουν στις εξαγωγές μηχανολογικών προϊόντων.

Ελπίδα Γρηγοριάδη

Γεννήθηκε στο Άλμα – Άτα του Καζακστάν το 1971. Το 1991 μετακόμισε στην Ελλάδα και από το 2001 κατοικεί στο Μεσαίο. Έχει παρακολουθήσει αρκετά σεμινάρια του ΟΑΕΔ για την εκμάθηση της ελληνικής γλώσσας, ενώ σήμερα φοιτά στο 14ο εσπερινό επαγγελματικό λύκειο Θεσσαλονίκης στον τομέα των εφαρμοσμένων τεχνών.

Σοφία Δημητριάδου

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ωραιόκαστρο. Υπήρξε φοιτήτρια της Νομικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, όμως εγκατέλειψε τις σπουδές της, καθώς την κέρδισε ο χώρος του επιχειρείν. Σε ηλικία 21 ετών ίδρυσε την πρώτη της εταιρία στον χώρο των κατασκευών, η οποία λειτουργεί μέχρι και σήμερα. Παράλληλα απέκτησε τίτλο σπουδών από το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών στον τομέα της Διοίκησης Επιχειρήσεων και των Δημοσίων Σχέσεων.

Ευαγγελία Δρόσου

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ωραιόκαστρο. Σπούδασε στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων στη σχολή ΦΠΨ με κατεύθυνση ψυχολογία μέχρι το 2004. Το 2006 ολοκλήρωσε το μεταπτυχιακό της στην ειδική αγωγή, ενώ παράλληλα εργάστηκε για τρία χρόνια στο υπουργείο Τουρισμού στη Θεσσαλονίκη. Από το 2007, οπότε επέστρεψε στο Ωραιόκαστρο, μέχρι και σήμερα διευθύνει το Dyslexia Center- Pavlidis Method Ωραιοκάστρου.

Χριστίνα Ζάπρα

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Παλαιόκαστρο. Εργάστηκε από νεαρή ηλικία σε οικογενειακή επιχείρηση στον χώρο της ένδυσης. Αξιοποιώντας αυτήν την εμπειρία, ίδρυσε δική της εταιρία με παιδικά ενδύματα, την οποία διατηρεί η οικογένειά της μέχρι και σήμερα. Στο Παλαιόκαστρο είχε δημιουργήσει το δικό της παραδοσιακό παντοπωλείο. Σήμερα εργάζεται ως ιδιωτική υπάλληλος σε μεγάλη αλυσίδα τροφίμων.

Δωροθέα Κάτσιου

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1982 και από το 2011 κατοικεί στο Ωραιόκαστρο. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Νομικής του ΔΠΘ, γνωρίζει άριστα την αγγλική και την πολωνική ως δεύτερη μητρική γλώσσα. Επίσης γνωρίζει γαλλικά, ιταλικά και ισπανικά. Από το 2004 εργάζεται ως δικηγόρος και είναι διαπιστευμένη διαμεσολαβήτρια του υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Μάγδα Κουσαξίδου

Γεννήθηκε, μεγάλωσε και κατοικεί στη Νεοχωρούδα. Σπούδασε αγγλική φιλολογία στο ΑΠΘ και έλαβε μεταπτυχιακό τίτλο στην εκπαίδευση από το University of East Anglia της Αγγλίας. Εκτός της αγγλικής, είναι εξοικειωμένη με την ιταλική, τη γερμανική και τη ρωσική γλώσσα. Εργάστηκε ως εκπαιδευτικός της αγγλικής σε δημοτικά σχολεία, φροντιστήρια, ΙΕΚ. Επίσης έχει εργαστεί στον ξενοδοχειακό κλάδο, ενώ σήμερα εργάζεται σε μεγάλη εταιρία τροφίμων.

Ματίνα Κύρκου

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1983 και είναι πτυχιούχος του τμήματος Οικονομικών Επιστημών του πανεπιστημίου Μακεδονίας. Το 2011 δημιούργησε με τον σύζυγό της την επιχείρηση «Multisport Indoors Club» -στεγασμένο χώρο πολλαπλών αθλητικών δραστηριοτήτων- στο Ωραιόκαστρο, την οποία διατηρεί μέχρι και σήμερα. Είναι αθλήτρια του βόλεϊ κι έχει υπάρξει προπονήτρια ακαδημιών βόλεϊ.

Ηρώ Πρατίδου

Γεννήθηκε στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης το 1981 και κατοικεί στο Ωραιόκαστρο από το 1997. Απόφοιτη του 2ου ΤΕΛ Σταυρούπολης, εργάστηκε σε παιδικούς σταθμούς ως βρεφονηπιοκόμος. Σήμερα εργάζεται ως αισθητικός.

Ελένη Χατζίκου

Είναι 26 ετών, με καταγωγή από το Μελισσοχώρι, όπου και κατοικεί. Ακολούθησε σπουδές αισθητικής και ξενοδοχειακού management. Έίναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στις βασικές αρχές της αισθητικής και διαθέτει διπλώματα εξειδίκευσης στις σύγχρονες εναλλακτικές θεραπείες. Ξεκίνησε την επαγγελματική της πορεία σε πολυτελείς ξενοδοχειακές μονάδες. Σήμερα εργάζεται στον χώρο της εκπαίδευσης, σε ιδιωτικό ΙΕΚ, ως σύμβουλος εκπαίδευσης και υπεύθυνη στη διαχείριση ειδικοτήτων αισθητικής και μόδας.

Στην συνέχεια θα συμπληρωθεί ο κατάλογος των υποψηφίων.

 

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.