Σε εξέλιξη,ανάφερε ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου στο δημοτικό συμβούλιο,οτι είναι η διαδικασία για την “στροφή του τρελού”.
Εχουν τελειώσει οι υπογραφές και βρίσκεται στην διαδικασία δημοσιοποίησης στις εφημερίδες και οτι αν τηρηθεί οτι εχει πει η διεύθυνση τεχνικών υπηρεσιών της περιφέρειας μέχρι τέλος Μαρτίου του 2016 το έργο θα δημοπρατηθεί.
Αρχική ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ ΘΕΜΑ ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ Ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου απαντά για την “στροφή του τρελού”
Πόσα άτομα πρέπει να πεθάνουν σε κάθε κακοφτιαγμενο σημείο για να αρχίσετε να κάνετε κάτι?
Ο κόμβος του Βερόπουλο ξεχάστηκε κι ας πέθανε κι εκεί κόσμος και άφησε τραυματίες τρία ανήλικα κορίτσια με την μητέρα τους και μια γυναίκα βαριά τραυματισμενη , ο κίνδυνος παραμονεύει καθημερινά με τους οδηγούς να ξεπερνάνε τα όρια ταχύτητας κατά πολύ από το επιτρεπτό, παραβίαση φωτεινου σηματοδοτη,επικίνδυνη αναστροφή . Η αστυνομία ανύπαρκτη όπως και η τοπική αυτοδιοίκηση .
Πρέπει να γίνουν κυκλάκια όπως εκεί στα ΚΕΠ , στο Βερόπουλο και εκεί στην Γαλήνη που ο δρόμος από διπλός γίνετε μονός και αντί φανάρια επάνω στην εκκλησιά ένα. Δυστυχώς το κόκκινο δεν το σέβεται κανείς ενώ έχει το σχολείο εκεί.