Σοβαρά τραυματισμένος συνεργάτης του oraiokastro24 στα επεισόδια στο Πισοδέρι

Στα χθεσινά επεισόδια μεταξύ ΜΑΤ και πολιτών που διαμαρτυρόντουσαν για την νέα ονομασία των Σκοπίων, με ότι ακόμη αυτή επιφέρει, σοβαρά τραυματισμένος βγήκε συνεργάτης του oraiokastro24.gr

Στην προσπάθειά του να αποθανατίσει τα πρωτοφανή σκηνικά που διαδραματίστηκαν μεταξύ πολιτών και ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων έγινε στόχος βολών δακρυγόνων και χειροβομβίδων κρότου λάμψης. Προσπαθώντας να διαφύγει απο τα χημικά, που παραλίγο να του έκαιγαν τα ζωτικά του όργανα επειδή τα ανέπνεε και με μειωμένη όραση χτύπησε σοβαρά το γόνατό του.

γονατο

Υπογραμμίζουμε οτι έγινε στόχος άνευ αιτίας διότι στο σημείο που βρισκόταν και έκανε τις λήψεις ήταν απομακρυσμένος απο τον πλήθος του κόσμου. Στο ίδιο σημείο βρισκόταν απο την αρχή. Ενδεικτικά παραθέτουμε ένα απο τα βίντεο που τραβούσε για να παρουσιάσουμε τη θέση των λήψεων του:

Διαδηλωτές τον μετέφεραν στην συνάδελφό του,η οποία είχε το αυτοκίνητο τους. Ασθενοφόρο δεν μπορούσε να πλησιάσει για να τον παραλάβει. Δεν υπήρχε μέριμνα για διέλευση ασθενοφόρου, μια υποτυπώδη Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης σε μια συγκέντρωση πολλών χιλιάδων ανθρώπων.

Η συνάδελφός του τον μετέφερε  με μεγάλη δυσκολία στο νοσοκομείο της Φλώρινας,όπου του παρείχαν τις πρώτες βοήθειες. Διαγνώστηκε με σοβαρές κακώσεις στο αριστερό του γόνατο  και μεταφέρθηκε στην Θεσσαλονίκη όπου εκεί θα ανοίξει έναν κύκλο χειρουργείων. Μια μεγάλη και επίπονη ταλαιπωρία, με αμφισβητούμενα τα ποσοστά επιτυχίας.

Στο παρακάτω ηχητικό δίνουμε μια σύντομη περιγραφή για γεγονότα στον δημοσιογράφο του metropolis Γιώργο Μπούζο:

 

Ο κύριος με το ματωμένο κεφάλι ήταν αυτός που μεταφέραμε στο νοσοκομείο Φλώρινας.

Οι συνθήκες στο Πισοδέρι ήταν συνθήκες πολέμου. Αυτές τις εικόνες τις κάλυψαν οι γραβάτες,τα φλας,τα χαμόγελα και η υπογραφή….

χρονης

 

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.