Ωραιόκαστρο: Δικαιώθηκε δικάστηκα ο π.δήμαρχος Ωραιοκάστρου Α. Γαβότσης

Ωραιόκαστρο: Δικαιώθηκε δικάστηκα ο π.δήμαρχος Ωραιοκάστρου Α. Γαβότσης

Ως συνεπής, «παρορμητικός» τύπος, σπεύδω να μοιραστώ μαζί σας τη δημοσίευση πριν από λίγες ημέρες της υπ αριθ 824 /2024 απόφασης του Τριμελούς Εφετείου Θεσσαλονίκης.

Με την εν λόγω απόφαση λοιπόν δικαιώνομαι πανηγυρικά στην αντιδικία μου με τον κ Καρασαββίδη, αφού το δικαστήριο αναγνώρισε για δεύτερη φορά πως ο τελευταίος ψευδώς με συκοφαντούσε δημόσια για έργα που δήθεν δεν εκτελέστηκαν από τον Δήμο κατά την διάρκεια της θητείας μου, ενώ στην πραγματικότητα είχαν γίνει!

Με τη δικαστική απόφαση δικαιώνομαι επίσης για τις δήθεν αξιόποινες πράξεις που τέλεσα ή για τις εκκρεμοδικίες που είχα σύμφωνα με τον κ. Καρασαββίδη, υποχρεώνοντάς τον μάλιστα, μεταξύ άλλων:

να μ’ αποζημιώσει για την ηθική βλάβη που υπέστην, να προχωρήσει στη διαγραφή των ψευδών εναντίον μου δημοσιευμάτων από τον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook, και να δημοσιεύει την απόφαση του δικαστηρίου στον διαδικτυακό του λογαριασμό.

Έτσι λοιπόν, ο θυμόσοφος λοιπόν λαός στον οποίο ο κ Καρασαββίδης συνηθίζει συχνά να κάνει επίκληση, λέει ότι «βουτάμε την γλώσσα μας στο μυαλό μας πριν μιλήσουμε ή γράψουμε «. Ο κ Αντιδήμαρχος φαίνεται πως δεν το γνωρίζει. Κρίμα διότι συμπεριφορές όπως η δική του είναι ασύμβατες για ανθρώπους που κατέχουν δημόσια αξιώματα.

Αν δεν μπορείτε κ Καρασαββίδη να αποβάλλετε την εμπάθεια που σας διακατέχει και αν ο λόγος σας βρίθει από ψεύδη, τουλάχιστον πράξτε για μια φορά συνετά και αποχωρήστε από την τοπική αυτοδιοίκηση …χθες.

Και το απεχθέστερο για την αξιοπιστία της σημερινής διοίκησης είναι πως ο εργολάβος που εκτέλεσε το έργο αναγκάστηκε να προσφύγει στο ΣτΕ, προκειμένου να εισπράξει την συμφωνηθείσα αμοιβή του, «απειλώντας» το ταμείο του ΔΗΜΟΥ, πέραν των συμφωνηθέντων αμοιβών του, με τόκους και έξοδα.

Αναρωτιέμαι πραγματικά, δεν υπάρχει καταφανής υπαιτιότητα σε μια τέτοια ενέργεια; Στη καθόλα δε πιθανή περίπτωση δικαστικής δικαίωσης του εργολάβου, αναμένω, όπως φαντάζομαι και ο κάθε πολίτης αυτού του Δήμου, να απομακρυνθεί από την θέση του ο κ Καρασαββίδης με πρωτοβουλία του κ. δημάρχου.

Αστέριος Γαβότσης γυναικολόγος πρώην δήμαρχος Ωραιοκάστρου 

 

vendo