Εξαφανίστηκε 4χρονη από την Ουκρανία – Την ψάχνουν στην Ευρώπη

Εξαφανίστηκε 4χρονη από την Ουκρανία – Την ψάχνουν στην Ευρώπη

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε σήμερα, 23/6/2022, από τον συνεργαζόμενο φορέα στην Ουκρανία «Magnolia» της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας για τα Εξαφανισμένα και Σεξουαλικά Κακοποιημένα Παιδιά (Missing Children Europe – ΜCE) για την εξαφάνιση της Αμίνα (ον) Σέλλα (επ), 4 ετών, ουκρανικής καταγωγής, και προέβη στην αναδημοσίευση της αφίσας της εξαφάνισής της.  

Πιο συγκεκριμένα, στις 26 Μαρτίου 2022, η Αμίνα πήρε το τρένο από Οδησσό προς Ούζγκοροντ με τη μητέρα της και αγνοούνται έκτοτε. Η ανήλικη έχει ύψος 1.40 μ., είναι αδύνατη, έχει καστανά μαλλιά και μπλε μάτια. Την ημέρα που εθεάθη τελευταία φορά φορούσε, γκρι αθλητικά παπούτσια, μπλε παντελόνι και σκούρο παλτό.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.