Ωραιόκαστρο: Καταγγελία για ΤΕΒΑ απο πολίτη – Μηνυτήριες απειλές απο τον δήμαρχο

Ωραιόκαστρο: Καταγγελία για ΤΕΒΑ απο πολίτη – Μηνυτήριες απειλές απο τον δήμαρχο

Σε καταγγελία προχώρησε πολίτης του δήμου Ωραιοκάστρου για την μη λειτουργία του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους Απόρους (ΤΕΒΑ) στο δήμο Ωραιοκάστρου, συγκεκριμένα στο κοινωνικό παντοπωλείο όπως αυτό ορίζεται αρμόδιο ως προς την διανομή τροφίμων.

Έπειτα απο δυο χρόνια ταλαιπωρίας, όπου η ευθύνη για την μη διανομή των τροφίμων έπεφτε σαν μπαλάκι απο την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και τον δήμο Ωραιοκάστρου η πολίτης ως τελευταία της ελπίδα οραματίστηκε την τοπική σύμβουλο Μαρία Τοψή και απευθύνθηκε σε αυτήν για την επίλυση του σοβαρού αυτού προβλήματος που αντιμετωπίζει τόσο η ίδια όσο και άλλοι πολίτες.

Η κ. Τοψή με τον καυστικό λόγο και γραφή που την διακρίνουν προχώρησε σε ανάρτηση στο προσωπικό της προφίλ δίνοντας στη δημοσιότητα την συνομιλία της με την πολίτη και τα όσα καταγγέλλει.

Άμεση ήταν η απάντηση του δημάρχου Ωραιοκάστρου Παντελή Τσακίρη προς την κ. Τοψή ως σχόλιο στο ποστ της να ανακαλέσει και να κατεβάσει την ανάρτηση διότι είναι άκρως προσβλητική και συκοφαντική.

Το oraiokastro24 σε συνέχεια του ρεπορτάζ και δίνοντας βαρύτητα στην ουσία του θέματος θα επανέλθει με πληροφορίες για τα μέχρι τώρα  τεκταινόμενα που αφορούν την μη διανομή των τροφίμων, βάση της καταγγελίας της πολίτη. Αναμένεται επικοινωνία με την αντιδήμαρχο κοινωνικής πολιτικής κ. Ζάπρα Χριστίνα.

Δείτε αναλυτικά την ανάρτηση και τα σχόλια:

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.