Θα πηγαίνατε σε μία συναυλία όπου δε θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε το smartphone σας; Αυτή είναι η νέα …τάση

[ad_1]

Αυτή είναι, όπως φαίνεται, μία νέα τάση στο χώρο των συναυλιών, καθώς αυξάνονται οι καλλιτέχνες που απαγορεύουν τα smartphones κατά τη διάρκειά τους. Έτσι, μετά τους Alicia Keys και Dave Chappelle, και ο Jack White πήρε μία τέτοια απόφαση για την περιοδεία του, που ξεκινάει τον Απρίλιο στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Jack White

Όπως ανακοινώθηκε, φτάνοντας στη συναυλία, οι παρευρισκόμενοι πρέπει να τοποθετήσουν τα smartphones τους, αλλά και κάθε άλλη συσκευή η οποία διαθέτει κάμερα, σε ένα ειδικό πουγκί που ονομάζεται Yondr, στο οποίο παραμένουν “κλειδωμένα” έως το τέλος του show.

Σε περίπτωση που είναι ανάγκη να πραγματοποιήσει κάποιος μία κλήση, μπορεί να τα “ξεκλειδώσει”, ωστόσο υπάρχει μόνο μία συγκεκριμένη περιοχή της συναυλίας που μπορεί να χρησιμοποιήσει τη συσκευή.

Αν τώρα θέλει κάποιος να τραβήξει μία φωτό της συναυλίας για να την ανεβάσει στα social media, η μόνη του επιλογή είναι να κάνει repost είτε από τη σελίδα του Jack White είτε από το Instagram account του live show του.

O White, όπως και πολλοί ακόμη καλλιτέχνες, έχουν κουραστεί να συναντούν στις συναυλίες τους κοινό που ξοδεύει σχεδόν όλο το χρόνο του εκεί βγάζοντας φωτό ή ηχογραφώντας το show.

Θέλουν να δημιουργήσουν, όπως ισχυρίζονται, μία “100% ανθρώπινη εμπειρία”, πίσω στις “αθώες” εποχές που τα smartphones δεν είχαν κατακλύσει τη ζωή μας.

Φυσικά, δε συμμερίζονται όλοι αυτή την άποψη, καθώς πολλοί είναι εκείνοι που θέλουν την ελευθερία να μπορούν να τραβήξουν έστω μία δική τους φωτό ή να βάλουν στους φίλους τους να ακούσουν ένα τραγούδι από μία συναυλία την οποία πλήρωσαν, οπότε σίγουρα θα χυθεί πολύ “μελάνι” γύρω από τέτοιου τύπου απαγορεύσεις στο μέλλον.

The post Θα πηγαίνατε σε μία συναυλία όπου δε θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε το smartphone σας; Αυτή είναι η νέα …τάση appeared first on Digital Life!.

[ad_2]

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.