Αιματηρό επεισόδιο μεταξύ αλλοδαπών μετά τη φωτιά σε βαγόνι στη Θεσσαλονίκη – Ένα άτομο στο νοσοκομείο

Αιματηρό επεισόδιο μεταξύ αλλοδαπών μετά τη φωτιά σε βαγόνι στη Θεσσαλονίκη – Ένα άτομο στο νοσοκομείο

Ένας τραυματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μετά από συμπλοκή μεταξύ αλλοδαπών, πιθανότατα με αφορμή τη φωτιά που ξέσπασε νωρίτερα το πρωί της Παρασκευής, σε εγκαταλελειμμένο βαγόνι του ΟΣΕ, στη δυτική Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της ThessNews, κατά τη διάρκεια κατάσβεσης της πυρκαγιάς στο βαγόνι, στη συμβολή των οδών Βίτσι και Χαλκίδος, ομάδα αλλοδαπών παρενοχλούσε το έργο των πυροσβεστών, με αποτέλεσμα να ζητηθεί η συνδρομή της ΕΛ.ΑΣ.

Λίγη ώρα αργότερα, μεταξύ 11-11.30, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία σημειώθηκε σε κοντινή απόσταση από το σημείο της πυρκαγιάς, στην οδό Βίτσι (κοντά στη Μοναστηρίου) επεισόδιο μεταξύ αλλοδαπών. Αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστεί ένα άτομο από αιχμηρό αντικείμενο και να χρειαστεί να μεταφερθεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο, με τις πρώτες εκτιμήσεις να αναφέρουν ότι δεν πρόκειται για σοβαρό τραυματισμό.

Οι αλλοδαποί συνηθίζουν να χρησιμοποιούν τα εγκαταλελειμμένα βαγόνια του ΟΣΕ ως προσωρινό τόπο διαμονής. Δεν αποκλείεται η καταστροφή από την πυρκαγιά σε ένα από αυτά, να δημιούργησε νέα δεδομένα στη «μοιρασιά» των βαγονιών και να αποτέλεσε την αφορμή για την πρόκληση του αιματηρού επεισοδίου.

Η Αστυνομία ερευνά την υπόθεση

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.