Αλυσοδεμένος ο πρόεδρος των εργαζομένων του νοσοκομείου «Άγιος Δημήτριος»

0
1624

Αλυσοδέθηκε σε ένδειξη διαμαρτυρίας

Εργαζόμενος, συνδικαλιστής στο νοσοκομείο «Άγιος Δημήτριος» της Θεσσαλονίκης αλυσοδέθηκε μπροστά στην πύλη του νοσοκομείου κάνοντας καταγγελίες για τεράστιες ελλείψεις στο νοσοκομείο στο οποίο εργάζεται.

Πιο συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του σωματείου των εργαζομένων, είναι αλυσοδεμένος στα κάγκελα της εισόδου του νοσοκομείου «Άγιος Δημήτριος» από τις 12 το μεσημέρι και διαμαρτύρεται για την υποστελέχωση που υπάρχει, όπως ο ίδιος υποστηρίζει σε ποσοστό 25%, αλλά και για τις εκδικητικές και ρουσφετολογικές μετακινήσεις υπαλλήλων από κλινική σε κλινική .

Ο πρόεδρος των εργαζομένων του νοσοκομείου «Άγιος Δημήτριος» μαζί με το διοικητικό συμβούλιο κάνουν λόγο, επίσης και για έλλειψη στα ασθενοφόρα, καθώς στο νοσοκομείο υπάρχει μόνο ένα ασθενοφόρο, ενώ δεν υπάρχει προσωπικό για να το στελεχώσει.

Μάλιστα, όπως καταγγέλλουν, αυτό έχει ως αποτέλεσμα, οι ασθενείς που πρέπει να μετακινηθούν σε άλλα νοσοκομεία, είτε για μαγνητική είτε για αξονική τομογραφία μετακινούνται με ΙΧ μου ανήκει στο νοσοκομείο, που το οδηγεί μία εκπαιδευμένη ως πλήρωμα οδηγός, αλλά οι ασθενείς αναγκάζονται να κρατούν στα χέρια τον ορό ή τους ουροσυλλέκτες.

Όλα αυτά, όμως τα διαψεύδει η διοίκηση του νοσοκομείου, η οποία υποστηρίζει ότι το νοσηλευτικό προσωπικό είναι στελεχωμένο κατά 84%.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.