Αναγνώστης καταγγέλλει τον γείτονά του για αδιαφορία

Γεμάτο αγανάκτηση το mail που  έστειλε αναγνώστης στο oraiokastro24 για την οδική συμπεριφορά του γείτονά του . Τον κατηγορεί με εικόνες οτι ήταν η αιτιά να μην καθαριστεί ποτέ ο δρόμος που βρίσκεται το σπίτι του.
Διαβάστε το κείμενό του όπως ακριβώς μας στάλθηκε μαζί με το φωτογραφικό υλικό:
“Χιόνισε γέμισαν οι δρόμοι πάγωσαν άντε δεν σέβεσαι τους συμπολίτες σου δεν καταλαβαίνεις ότι με τόσο πάγο οποίο αυτοκίνητο τσουλήσει θα σταματήσει πάνω στο όχημα σου;

Ωραιόκαστρο οδός Λάχανα δεν περνάει το εκχιονιστικό λόγω του Ελληνάρα (με βουλγαρικές πινακίδες ) .
Έτσι οι υπόλοιποι κάτοικοι υποχρεωμένοι να κινούνται στον πάγο…..
ΥΓ είναι το ίδιο σημείο που προχθές με την κάμερα σας καυτηριάσατε το γεγονός που δυσκολεύτηκε το εκχιονιστικό να περάσει λόγω του μαύρου τζιπ (πατήστε εδώ για να δείτε το σχετικό βίντεο στο 00:20) το οποίο μαζί με το βανάκι της φωτό μόνιμα είναι παρκαρισμένα εκεί …..”
IMG_20190106_092451 Screenshot_6 Screenshot_7 Screenshot_8 Screenshot_9
vendo

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Ο Κύριος(για λόγους αστικής ευγένειας) που έκανε την καταγγελία διαθέτει 2 αυτοκίνητα τα οποία ποτέ δεν τα βάζει στις θέσεις πάρκινγκ που διαθέτει(+των εκπαιδευτικών που επισκέπτονται το σπίτι), με αποτέλεσμα οι γείτονες που ΔΕΝ έχουν θέσεις πάρκινγκ να τα παρκάρουν όπου βρουν όταν έρχονται στις 21:00 σπίτι τους.(ωράριο δηλαδή ελευθέρων επαγγελματιών και όχι δημοσίων υπαλλήλων).

    Το όχημα του Δήμου πέρασε ΤΕΛΙΚΑ όπως δείχνει στο βίντεο. Οπότε τα υπόλοιπα…

    Όσο παράνομο είναι το ασημένιο όχημα άλλο τόσο είναι και όλα τα υπόλοιπα μετά, που είναι από την απέναντι πλευρά του δρόμου παρκαρισμένα ΣΥΝΕΧΩΣ!

    Ποιος αποφασίζει από ποια μεριά του δρόμου είναι ΚΑΛΟ να παρκάρουν τα οχήματα και από ποια πλευρά είναι ΠΑΡΑΝΟΜΟ;

    Όλα είναι παράνομα! Το δέχομαι!
    Να αρχίσουμε τον κανιβαλισμό; Προς τι η στοχοποίηση; Στο Ωραιόκαστρο μένουμε, ξέρουμε τις δυσκολίες.
    Να στέλνω και εγώ φωτογραφίες με τα δικά του αυτοκίνητα που δεν τα ΒΑΖΕΙ ΠΟΤΕ! στις θέσεις πάρκινγκ που κατέχει και πολλές φορές τα βάζει ΕΤΣΙ ακριβώς στο πεζοδρόμιο λίγα μέτρα πιο κάτω;
    Ευτυχώς μένω ακριβώς πιο κάτω στην κονταξοπούλου και έτσι έχω όλον τον δρόμο να παρκάρω, οπότε ΓΛΥΤΩΝΩ από τα προβλήματα που δημιουργεί στους ανθρώπους που είχαν την ατυχία να είναι γείτονες του (.λάκα με Ελληνικές πινακίδες)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.