Απάντηση στις δηλώσεις του δημάρχου απο την Κίνησης Ανεξαρτήτων

Δελτίο Τύπου

Είναι προφανές, ότι ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου Αστέριος Γαβότσης, δε μπορεί πλέον να ελέγξει ούτε τον ίδιο του τον εαυτό. Οι απαράδεκτοι χαρακτηρισμοί του φανερώνουν με τον καλύτερο τρόπο τον αληθινό χαρακτήρα και το ήθος, σε προσωπικό επίπεδο. Αυτό που ξεκίνησε πριν από περίπου δύο χρόνια με τις ρατσιστικές του δηλώσεις για την υποδοχή των προσφύγων το συνέχισε χαρακτηρίζοντας τους υπαλλήλους του δήμου «Α.ΜΕ.Α.».

Για όσους αμφέβαλαν, τώρα ήρθε η στιγμή των αποκαλυπτηρίων. Ο άνθρωπος είναι ένας φθηνός ρατσιστής, υπερόπτης και φαντασμένος. Για αυτόν όλοι οι υπόλοιποι είναι μιάσματα, που απλά μολύνουν τον αέρα που αναπνέει. Ο μοναδικός σκοπός ύπαρξης μας είναι να υπηρετούμε τις διαταγές και τις επιθυμίες του. Αυτά κατά τη λογική του, αφού προφανώς και ζει σε άλλο κόσμο. Αλλά υπολογίζει χωρίς το νοικοκύρη.  

Ειλικρινά αδυνατώ να φανταστώ που θα φτάσει ο ξεπεσμένος του. Και αυτό γιατί όπως είναι γνωστό οι φθηνομαγκιές των ρατσιστών χαρακτηρίζονται από θράσος. Το οποίο ο κ. Γαβότσης διαθέτει άφθονο. Και όταν αυτούς τους ανθρώπους δεν του βάλεις στη θέση τους, δηλαδή το περιθώριο, μεγαλώνουν. Αλλά αλήθεια και αυτοί οι σύμβουλοι της συμπολίτευσης πόσο υπερήφανοι νιώθουν για τον επικεφαλή τους; Κανείς τους δεν έχει το πολιτικό σθένος να του βάλει χαλινάρι; Για τον δε πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Λάκη Σημαιοφορίδη θα έπρεπε να είχε παραιτηθεί την ίδια στιγμή.

Και αφού λοιπόν δεν έχουν το θάρρος να συμμαζέψουν τον επικεφαλή τους περιμένουμε την επόμενη φυσιολογική τους αντίδραση. Δηλαδή να παραιτηθούν. Διαφορετικά και οι ίδιοι ταυτίζονται με τις απόψεις του κ. Γαβότση, άρα είναι μία από τα ίδια.

Εδώ και περίπου τρία χρόνια ως παράταξη και σε προσωπικό επίπεδο ζητάω την παραίτηση του κ. Γαβότση. Διαπιστώνοντας τον επικίνδυνο χαρακτήρα του, που στο πλαίσιο της πολιτικής του επιβίωσης δεν υπολογίζει τίποτα και κανέναν, ξεκίνησα τον συγκεκριμένο αγώνα.

Αγώνα που φυσικά θα συνεχίσω μέχρι να στείλω τον συγκεκριμένο άνθρωπο στην φυσική του θέση, την ανυποληψία. Εξάλλου το χρωστάω στο ίδιο μου τον εαυτό, όταν στις προηγούμενες εκλογές, έκανα το λάθος να τον υποστηρίξω.

Να με περιμένει λοιπόν ο κ. Γαβότσης στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο. Διότι αν αυτός πατάει ένα κουμπί και ανάβουν τα λαμπάκια στο Χριστουγεννιάτικο δέντρο, τώρα πάτησε και το δικό μας κουμπί και άναψαν τα δικά μας λαμπάκια. Και αυτά δε θα σβήσουν μετά τις γιορτές…

Δάκης Μανουσάκης- Επικεφαλής δημοκρατικής προοδευτικής παράταξης κίνησης ανεξαρτήτων πολιτών Ωραιοκάστρου  

Κίνηση ανεξάρτητων πολιτών kinisi politon

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.