Αστέριος Γαβότσης: «Με την ανέγερση του 4ου Γυμνασίου κερδίζουμε ακόμη ένα μεγάλο στοίχημα για το Ωραιόκαστρο»

0
492

Αστέριος Γαβότσης: «Με την ανέγερση του 4ου Γυμνασίου κερδίζουμε ακόμη ένα μεγάλο στοίχημα για το Ωραιόκαστρο»

 

Ένα νέο έργο πνοής μπαίνει σε τροχιά υλοποίησης τις επόμενες ημέρες στο δήμο Ωραιοκάστρου.

Ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου Αστέριος Γαβότσης και ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Ευάγγελος Καραστερίου προχώρησαν στην υπογραφή σύμβασης, με την ανάδοχο εταιρία, για την ανέγερση του 4ου Γυμνασίου Ωραιοκάστρου.

Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στα 5.170.000 ευρώ και η χρηματοδότηση είναι από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας 2014-2020 «Επένδυση στην εκπαίδευση, την απόκτηση δεξιοτήτων και τη δια βίου μάθηση».

Ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Αστέριος Γαβότσης, αναφερόμενος στην υπογραφή της σύμβασης τόνισε: « Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό έργο, καθώς το Ωραιόκαστρο, όπως και άλλοι δήμοι, αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα έλλειψης σχολικών κτιριακών υποδομών. Βρισκόμαστε σε μια περιοχή, που αναπτύσσεται συνεχώς, αυξάνεται πληθυσμιακά και η δημιουργία νέων σχολικών μονάδων είναι απαραίτητη. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος, που μετά από πολύ κόπο και αγώνα, καταφέραμε τελικά να ικανοποιήσουμε ακόμη ένα χρόνιο αίτημα των δημοτών μας. Ήταν ακόμη ένα μεγάλο στοίχημα που κερδίσαμε! Γιατί η προσφορά στο χώρο της Παιδείας είναι από τις μεγαλύτερες «επενδύσεις» στο αύριο αυτού του τόπου. Γιατί τα παιδιά αξίζουν το καλύτερο και εμείς θα είμαστε πάντα δίπλα τους»

«Είναι πολύ σημαντικό να βλέπεις τις προσπάθειες χρόνων να υλοποιούνται. Και η ανέγερση ενός σχολικού κτιρίου ήταν το μεγαλύτερο στοίχημα για εμάς, που τελικά καταφέραμε να κερδίσουμε. Κάθε προσφορά μας στη νέα γενιά είναι ένα μεγάλο βήμα στο μέλλον. Και ο τόπος μας το χρειάζεται», ανέφερε από την πλευρά του ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων του Δήμου Ωραιοκάστρου, Ευάγγελος Καραστερίου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.