Δημιουργικές δράσεις για μαθητές στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Ωραιοκάστρου

Δημιουργικές δράσεις για μαθητές στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Ωραιοκάστρου

Πόλο έλξης για τους μικρούς μαθητές έχει καταστήσει την Δημοτική Βιβλιοθήκη Ωραιοκάστρου η Αντιδημαρχία Διοικητικής Αναδιάρθρωσης, Οργάνωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Βιβλιοθήκης του Δήμου Ωραιοκάστρου, διοργανώνοντας δημιουργικές δράσεις και εκπαιδευτικές δραστηριότητες για παιδιά.

«Έχουμε θέσει στόχο οι βιβλιοθήκες του Δήμου μας να αποτελούν πόλο έλξης για τους μαθητές και στο πλαίσιο αυτό διοργανώνουμε εκπαιδευτικές δράσεις. Υποδεχόμαστε τους μικρούς μας φίλους και μέσα από παιχνίδια και δράσεις βοηθάμε τα παιδιά να αγαπήσουν το βιβλίο και να ενισχύσουν με δημιουργικό τρόπο τη φαντασία τους», αναφέρει η Χριστίνα Αλίρη, αντιδήμαρχος Διοικητικής Αναδιάρθρωσης, Οργάνωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Βιβλιοθήκης.

Στο πλαίσιο των δημιουργικών δράσεων που υλοποιεί η αντιδημαρχία, κατά την διάρκεια της εβδομάδας επισκέφθηκαν την Δημοτική Βιβλιοθήκη Ωραιοκάστρου μαθητές της Α΄ Τάξης του 4ου Δημοτικού Σχολείου Ωραιοκάστρου.

Τα παιδιά υποδέχθηκε και ξενάγησε στη Βιβλιοθήκη η βιβλιοθηκονόμος Γεωργία Τσολακίδου. Οι μαθητές συμμετείχαν στη δράση «Οι σκιές χάθηκαν», ζωγράφισαν και διάβασαν παιδικά βιβλία.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.