Δ. Ωραιοκάστρου: Συνάντηση Π. Τσακίρη με Ν. Παυλίδου και Ντ. Κούη για τον θεσμό του Συμπαραστάτη του Πολίτη

Δ. Ωραιοκάστρου: Συνάντηση Π. Τσακίρη με Ν. Παυλίδου και Ντ. Κούη για τον θεσμό του Συμπαραστάτη του Πολίτη

 Ζητήματα του θεσμού του Συμπαραστάτη του Πολίτη, που στόχο έχει την επίλυση των προβλημάτων των πολιτών σε σχέση με την δημόσια διοίκηση και την αντιμετώπιση της γραφειοκρατίας κυριάρχησαν στη συνάντηση που είχε σήμερα το πρωί ο Δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης, με την Συμπαραστάτη του Πολίτη και της Επιχείρησης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Νιόβη Παυλίδου, τον Τομεάρχη Εξυπηρέτησης του Πολίτης της ΠΚΜ, Ντίνο Κούη και τον Γιώργο Ατματζίδη.
 Κατά τη διάρκεια της συνάντησης που έγινε στο Δημαρχείο Ωραιοκάστρου συζητήθηκαν θέματα που σχετίζονται με τις βελτιώσεις που θεωρείται απαραίτητο να γίνουν στο θεσμικό πλαίσιο, ώστε ο Συμπαραστάτης να λειτουργεί σε περιβάλλον εναρμονισμένο με τις ευρωπαϊκές οδηγίες, με στόχο να προστατεύονται τα δικαιώματα των πολιτών και των επιχειρήσεων. Τονίστηκε ακόμη ότι χρειάζεται να ενισχυθεί ο ρόλος του Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης, καθώς αποτελεί σημαντικό θεσμό για τη λειτουργία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
 Τέλος, ο κ. Τσακίρης ανέφερε πως ο Δήμος Ωραιοκάστρου θα είναι σε στενή συνεργασία με την κ. Παυλίδου και τον κ. Κούη, με στόχο την διαρκή βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πολίτες.

Σε “φιάσκο” κατέληξε η εκλογή του Συμπαραστάτη στο Ωραιόκαστρο

 

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.