Είκοσι προτζέκτορες σε σχολεία του Δ. Ωραιοκάστρου

Είκοσι προτζέκτορες σε σχολεία του Δ. Ωραιοκάστρου από την Σχολική Επιτροπή Δ/βαθμιας Εκπαίδευσης

Η Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Ωραιοκάστρου, με στόχο την αναβάθμιση της ποιότητας διδασκαλίας στα Γυμνάσια και στα Λύκεια του Δήμου Ωραιοκάστρου αγόρασε και διένειμε 20 προτζέκτορες. Πρόκειται για βιντεοπροβολείς υψηλής τεχνολογίας και ευκρίνειας, με λάμπες που αντέχουν στο χρόνο ξεπερνώντας τις 10.000 ώρες προβολής. (Επισημαίνεται ότι οι λάμπες, που είχαν οι προτζέκτορες παλιάς τεχνολογίας είχαν διάρκεια ζωής μόλις 2.000 ώρες)

Συγκεκριμένα ο πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας  Παντελής Πορφυριάδης και η αντιπρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Χριστίνα Βαμβάκη – Λιμπατέ παρέδωσαν οκτώ προτζέκτορες στο 1ο  Λύκειο Ωραιοκάστρου, οκτώ προτζέκτορες στο 2ο Λύκειο Ωραιοκάστρου, δύο προτζέκτορες στο Γυμνάσιο Μυγδονίας και δύο προτζέκτορες στις Λυκειακές Τάξεις, στο  5ου Γυμνάσιο Ωραιοκάστρου (Συγκρότημα Σκάρα)

 

Ο Δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Αστέριος Γαβότσης δήλωσε : «Κάθε φορά που εξοπλίζουμε ένα σχολείο, η χαρά και η ικανοποίησή μας είναι διπλή. Από τη μια βοηθούμε να «χτιστεί» ένα εκπαιδευτικό σύστημα, με παροχές που όλοι θέλουμε για τα παιδιά μας και από την άλλη η χαρά στα μάτια των ίδιων των παιδιών για τις νέες μορφές διδασκαλίας, μέσω της τεχνολογίας, είναι η καλύτερη ανταμοιβή για τους αγώνες μας. Γιατί μην ξεχνάμε ότι η συγκεκριμένη αγορά έγινε με χρήματα, που κατάφερε να συγκεντρώσει η Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Ωραιοκάστρου και τους αξίζουν θερμά συγχαρητήρια».

Ο πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας του Δήμου Ωραιοκάστρου, Παντελής Πορφυριάδης από την πλευρά του επεσήμανε: « Στόχος μας είναι να εξοπλίσουμε με υπερσύγχρονους προτζέκτορες όλα τα Γυμνάσια και Λύκεια του Δήμου μας και για την ακρίβεια κάθε σχολική αίθουσα να έχει τον δικό τους βιντεοπροβολέα. Το μεγάλο στοίχημα για εμάς είναι μέσα στον επόμενο χρόνο να αγοράσουμε ακόμη  είκοσι. Θεωρούμε ότι αποτελούν ένα σημαντικό «εργαλείο» ενίσχυσης της διδασκαλίας. Είμαστε και θα είμαστε δίπλα στα σχολεία του Δήμου Ωραιοκάστρου για να στηρίζουμε κάθε προσπάθεια και κάθε πρωτοβουλία, που θα κάνει την καθημερινότητα εκπαιδευτικών και μαθητών, όσο το δυνατόν καλύτερη».

«Πρόκειται για μια συλλογική προσπάθεια του συμβουλίου της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας  Εκπαίδευσης. Πολύτιμοι συνοδοιπόροι στο έργο μας είναι και οι σύλλογοι Γονέων & Κηδεμόνων, στους οποίους οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ. Διανύουμε μια δύσκολη οικονομική περίοδο και, όπως είναι φυσικό, οι επιδοτήσεις προγραμμάτων είναι περιορισμένες, ωστόσο αγωνιζόμαστε και προσπαθούμε να συγκεντρώνουμε μόνοι μας χρήματα και για εξοπλισμό σχολείων αλλά και δράσεις», τόνισε η αντιπρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Χριστίνα Βαμβάκη – Λιμπατέ

FOTO 2 FOTO 3 foto 4 FOTO1

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.