Εξώδικη διαμαρτυρία στην ΕΥΑΘ

Εξώδικη διαμαρτυρία σε ιδιαίτερα αυστηρό ύφος απέστειλε ο δήμαρχος Πυλαίας-Χορτιάτη Ιγνάτιος Καϊτεζίδης προς την ΕΥΑΘ. Μεταξύ άλλων σημειώνει ότι ήδη συμπληρώθηκε μία εβδομάδα χωρίς νερό στις περισσότερες περιοχές του Πανοράματος και της Πυλαίας που ανήκουν στο δίκτυο αρμοδιότητας και ευθύνης της ΕΥΑΘ.
IMG_7258
Είναι χαρακτηριστικό ότι το ίδιο διάστημα δεν έχουν νερό ακόμα και το Δημαρχείο στο Πανόραμα, εκατοντάδες κατοικίες αλλά και ευαίσθητα κτίρια όπως κλινικές, σχολεία κλπ.
Να σημειωθεί ότι ο δήμαρχος Πυλαίας-Χορτιάτη Ιγνάτιος Καϊτεζίδης απέστειλε μία πρώτη επιστολή στην ΕΥΑΘ στις 9 Ιανουαρίου επισημαίνοντας το τραγικό πρόβλημα που έχει παρουσιαστεί. Ωστόσο καθώς δεν υπήρξε αποκατάσταση του προβλήματος ο κ. Καϊτεζίδης αναγκάστηκε σήμερα Παρασκευή 13 Ιανουαρίου να επανέλθει με εξώδικο προς την Εταιρεία Ύδρευσης και Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης καλώντας την άμεσα να υδροδοτήσει τις περιοχές ευθύνης όπως έχει υποχρέωση από τον νόμο.
Το κείμενο της εξώδικης διαμαρτυρίας κοινοποιείται παράλληλα και προς τον Προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών για την ενημέρωσή του και προκειμένου να διερευνηθούν οι λόγοι για τους οποίους για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα, στο μέσο μιας πρωτοφανούς κακοκαιρίας και με τον Νομό Θεσσαλονίκης κηρυγμένο σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, να προστίθεται στα προβλήματα και το σοβαρότατο πρόβλημα της έλλειψης του νερού.
«Θεωρώ αδιανόητο όταν όλοι δώσαμε μία μάχη να κρατήσουμε όρθιες τις πόλεις μας οι καταναλωτές να μένουν επί τόσες μέρες χωρίς νερό με τον Νομό μας κηρυγμένο σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Υπήρξαν σχολεία που δε λειτούργησαν για το λόγο αυτό, κλινικές και δημοτικά κτίρια που υπολειτούργησαν. Θα πρέπει και η ΕΥΑΘ να αναλάβει τις δικές της ευθύνες απέναντι στους καταναλωτές – πελάτες της και την καλώ να το κάνει άμεσα» τονίζει χαρακτηριστικά ο δήμαρχος Ιγνάτιος Καϊτεζίδης.

πηγή

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.