Εργασίες συντήρησης στην Παλαιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Κιλκίς

Εργασίες συντήρησης στην Παλαιά Εθνική Οδό 65 Θεσσαλονίκης – Κιλκίς από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Εργασίες συντήρησης θα πραγματοποιηθούν στην Παλαιά Εθνική Οδό 65 Θεσσαλονίκης – Κιλκίς από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από τη Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2021 και για δύο εβδομάδες.

Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες καθαρισμού των ερεισμάτων, τεχνικές εργασίες καθώς και εργασίες κλαδέματος και κοπής αυτοφυούς βλάστησης σε όλο το μήκος της Παλαιάς Εθνικής Οδού 65 Θεσσαλονίκης – Κιλκίς. Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν, όπου απαιτηθεί, με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας ενώ σε άλλα σημεία οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν στο έρεισμα.

Οι εργασίες έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσουν τη Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2021 και να διαρκέσουν περίπου δύο εβδομάδες ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες, με ώρα έναρξης στις 7.00 π.μ..

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και το Τμήμα Τροχαίας Χαλκηδόνας, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.