Η “ΕΛΠΙΔΑ” ευχαριστεί και ανανεώνει το ραντεβού της

6ος ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΒΟΥΝΟΥ «ΑΥΤΙΣΜΟΣ–ΕΛΠΙΔΑ» 2018

Με σύμμαχο έναν ανοιξιάτικο καιρό και κινητήρια δύναμη την παρουσία και τη θετική ενέργεια χιλιάδων Φίλων της ΕΛΠΙΔΑΣ πραγματοποιήθηκε με εξαιρετική επιτυχία ο 6ος Φιλανθρωπικός Αγώνας Βουνού στο Ωραιόκαστρο και το περιαστικό δάσος.
Οι τρεις διαδρομές του 1, των 5 και 13,5 χιλιομέτρων συγκέντρωσαν γύρω στις 3.000 συμμετοχές και έδωσαν στην περιοχή της Μονάδας ΕΛΠΙΔΑ αλλά και σε όλο το Ωραιόκαστρο μιαν εικόνα Γιορτής .
Άλλη μια Γιορτή του Εθελοντισμού, της Προσφοράς και της Συνεργασίας.
Ο Σύλλογος Φίλων του Αυτιστικού Ατόμου της Μονάδας ΕΛΠΙΔΑ ευχαριστεί θερμά τους εκλεκτούς Καλεσμένους που μας τίμησαν με την παρουσία τους, τους ευγενικούς Χορηγούς του Αγώνα από την Αυτοδιοίκηση, τον Αθλητισμό και την οικονομική ζωή της χώρας μας, ευχαριστεί τους εκπροσώπους των ΜΜΕ, ευχαριστεί τη Σχολική Κοινότητα του Δήμου μας, μαθητές και εκπαιδευτικούς, ευχαριστεί τους Εθελοντές και τους Υποστηρικτές Υγείας που σε Ομάδες ή ατομικά προσέφεραν την πολύτιμη παρουσία τους σε όλους τους ζωτικούς χώρους του Αγώνα.
Ξεχωριστά ευχαριστώ στους χιλιάδες συμπολίτες και συμπολίτισσες που στήριξαν και δυνάμωσαν τον 6ο Αγώνα Βουνού με την ενέργεια και την αγάπη τους.
Το ραντεβού ανανεώνεται για την Άνοιξη του 2019.

Από το Σύλλογο Φίλων
“Αυτισμός ΕΛΠΙΔΑ”

Η Πρόεδρος Κορίνα Κοντοδήμου

Δείτε εκτενέστερο φωτορεπορτάζ και βίντεο εδω

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.