Θερμά συγχαρητήρια στους διευθυντές του 5ου Δημοτικού Σχολείου Ωραιοκάστρου και του Δημοτικού Σχολείου Μελισσοχωρίου

Θερμά συγχαρητήρια στους διευθυντές του 5ου Δημοτικού Σχολείου Ωραιοκάστρου  και του Δημοτικού Σχολείου Μελισσοχωρίου

Ο Δήμος Ωραιοκάστρου και η Πρωτοβάθμια Σχολική Επιτροπή του Δήμου εκφράζουν  τις θερμές τους ευχαριστίες στην διευθύντρια του 5ου Δημοτικού Σχολείου Ωραιοκάστρου, Κουτέλη Σεβαστή – Αικατερίνη και στον διευθυντή του Δημοτικού Σχολείου Μελισσοχωρίου, Κωνσταντίνο Κουγιουμουτζή, οι οποίοι κίνησαν άμεσα τις διαδικασίες, προκειμένου τα συγκεκριμένα σχολεία να προμηθευτούν οκτώ τόνους  πετρελαίου θέρμανσης από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας.

Το ΠΑΜΑΚ, λόγω αλλαγής στον τρόπο θέρμανσης του κτιρίου, διένειμε το πετρέλαιο, που είχε στις δεξαμενές του και οι δύο διευθυντές των συγκεκριμένων σχολείων του Δήμου Ωραιοκάστρου προχώρησαν άμεσα στις απαιτούμενες διαδικασίες.

Αναφερόμενος στους δύο διευθυντές ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Αστέριος Γαβότσης επεσήμανε: «Θερμά συγχαρητήρια στην κ. Κουτέλη και στον κ. Κουγιουμουτζή για την πρωτοβουλία τους. Οι άνθρωποι αυτοί κινήθηκαν άμεσα, αναζήτησαν τρόπους και τελικά πέτυχαν να εξασφαλίσουν για τα σχολεία τους ποσότητες πετρελαίου. Είμαστε υπερήφανοι, που έχουμε εκπαιδευτικούς με τέτοιο ήθος, μεράκι και αγάπη για τα παιδιά μας στα σχολεία μας»

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Ευάγγελος Χατζηαντωνίου τόνισε ότι: «Είναι μεγάλη χαρά για εμάς αλλά και συγκίνηση να βρίσκουμε στον αγώνα, που καθημερινά δίνουμε για τα σχολεία, συνοδοιπόρους και συμπαραστάτες. Ένα μεγάλο ¨ευχαριστώ¨ από καρδιάς για τη συμβολή τους στις προσπάθειες μας και την πολύτιμη βοήθειά τους».

 

 

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.