Θεσσαλονίκη: Διασωληνωμένο στην εντατική παιδί που ανασύρθηκε από τη θάλασσα χωρίς τις αισθήσεις του

Θεσσαλονίκη: Διασωληνωμένο στην εντατική παιδί που ανασύρθηκε από τη θάλασσα χωρίς τις αισθήσεις του- Δέχθηκε επί τόπου τις πρώτες βοήθειες από διασώστη του ΕΚΑΒ εκτός υπηρεσίας

Στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο νοσηλεύεται το πεντάχρονο αγόρι που ανασύρθηκε από τη θάλασσα στην Περαία της Θεσσαλονίκης χωρίς τις αισθήσεις του

Διασωληνωμένο στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας παραμένει το πεντάχρονο αγόρι, το οποίο ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του σε παραλία της Περαίας Θεσσαλονίκης.

Το μικρό παιδί που βρισκόταν στη θαλάσσια περιοχή για μπάνιο με τους γονείς του, δέχθηκε επί τόπου τις πρώτες βοήθειες από άνδρα του ΕΚΑΒ που έτυχε να βρίσκεται στο σημείοεκτός υπηρεσίας.

Στη συνέχεια το πεντάχρονο αγόρι, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, δέχθηκε τη φροντίδα από πλήρωμα του ΕΚΑΒ που έσπευσε στην περιοχή με ασθενοφόρο και αφού του έγινε καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση, διασωληνώθηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, αν και παραμένει σε διασωληνωμένο και σε κωματώδη κατάσταση, έχει ανακτήσει αυτόματη κυκλοροριακή λειτουργία.στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο.

 

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.