Θεσσαλονίκη: Νεκρή 88χρονη που ξυλοκοπήθηκε άγρια από 20χρονο ληστή μέσα στο σπίτι της

Θεσσαλονίκη: Στον Εισαγγελέα 20χρονος που ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου 88χρονη για να την ληστέψει

H διάρρηξη έγινε τα μεσάνυχτα της 1ης Σεπτεμβρίου –  Από τα χτυπήματα η 88χρονη έχασε τις αισθήσεις της – Εντοπίστηκε μία μέρα μετά και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου κατέληξε λίγες ώρες αργότερα

Στον Εισαγγελέα οδηγήθηκε σήμερα 7/9/2021, ένας 20χρονος που χτύπησε μέχρι θανάτου μία 88χρονη, στον Βαθύλακκο Θεσσαλονίκης. Η ανήμπορη γυναίκα, άφησε την τελευταία  της πνοή ύστερα από τα χτυπήματα που δέχθηκε από τον νεαρό δράστη, ο οποίος μπήκε στο σπίτι της την ώρα που βρισκόταν μέσα, για να το διαρρήξει.

Η γυναίκα βρέθηκε μέσα στο σπίτι της, χωρίς τις αισθήσεις της από την οικιακή της βοηθό και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ. Εκεί νοσηλεύτηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όπου και κατέληξε.

Οι αστυνομικοί έφτασαν στα ίχνη του δράστη, με τη βοήθεια του υλικού που συνέλεξαν  από κάμερες ασφαλείας, στο οποίο ο 20χρονος φαινόταν να κυκλοφορεί κοντά στο σπίτι της ηλικιωμένης, λίγη ώρα μετά το συμβάν.

Παράλληλα, υπήρξαν μαρτυρίες γειτόνων, ενώ βρέθηκαν και αποτυπώματα στην οικία της ηλικιωμένης.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.