Θεσσαλονίκη: Συλλήψεις ατόμων για εκκρεμή διωκτικά έγγραφα

Συλλήψεις ατόμων για εκκρεμή διωκτικά έγγραφα

Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν πολυετείς ποινές κάθειρξηςΣυνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς στοχευμένοι έλεγχοι από αστυνομικούς διαφόρων Υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, με σκοπό τον εντοπισμό και τη σύλληψη φυγόποινων ατόμων αλλά και καταζητούμενων δυνάμει σχετικών ενταλμάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, κατά το τελευταίο 24ωρο συνελήφθησαν:

  • Από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Κρατικού Αερολιμένα Θεσσαλονίκης 48χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης της INTERPOL Ελβετίας για κλοπή, διότι την 28-12-2020 συμμετείχε στην κλοπή τεσσάρων πολυτελών ρολογιών μεγάλης χρηματικής αξίας.

  • Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θερμαϊκού 40χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσαν Ένταλμα Σύλληψης Ανακριτικού Τμήματος Πρωτοδικείου Αθηνών και 11 αποφάσεις με τις οποίες καταδικάστηκε συνολικά σε συνολική ποινή φυλάκισης 2 ετών και 112 μηνών και χρηματική ποινή 2.000 ευρώ, για απλή συνέργεια σε πλαστογραφία κατ’ εξακολούθηση, με συνολικό όφελος και συνολική ζημία άνω των 120.000 ευρώ.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αρμοδίως.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.