Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Θεσσαλονίκη λόγω εργασιών – Δείτε τις 2 φάσεις που θα εφαρμοστούν

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Θεσσαλονίκη λόγω εργασιών – Δείτε τις 2 φάσεις που θα εφαρμοστούν

Από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι, πρωινές ώρες της Κυριακής (19-07-2020) θα εκτελεστούν εργασίες ασφαλτόστρωσης στην διασταύρωση της Λεωφόρου Κ. Καραμανλή με την οδό Βούλγαρη, από το Τμήμα Οδοποιίας & Οδικής Σήμανσης του Δήμου Θεσ/νίκης. Κατά τη διάρκεια των εν λόγω εργασιών, που θα γίνουν σε δύο Φάσεις, θα εφαρμοστούν οι ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

 

ΦΑΣΗ Α΄ :

  • Θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στα δεξιά μέρη του οδοστρώματος της Λεωφ. Κ. Καραμανλή και στα δύο ρεύματα πορείας, στο ύψος της συμβολής της με την οδό Βούλγαρη.
  • Θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην οδό Βούλγαρη, στο ρεύμα πορείας από την οδό Αριάδνης προς τη Λεωφόρο Κ. Καραμανλή, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Δημ. Γληνού έως το ύψος της συμβολή της με τη Λεωφ. Κ. Καραμανλή.
  • Θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην οδό Βούλγαρη, στο ρεύμα πορείας από την οδό Καθ. Ι. Παπαδάκη προς τη Λεωφόρο Κ. Καραμανλή, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Καθ. Ι. Παπαδάκη έως το ύψος της συμβολή της με τη Λεωφ. Κ. Καραμανλή. Συνέπεια των ανωτέρω, στη συμβολή της Λεωφόρου Κ. Καραμανλή με την οδό Βούλγαρη ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ οι αριστερές και οι δεξιές στροφές, από τη Λεωφ. Κ. Καραμανλή (και στα δύο ρεύματα πορείας) προς την οδό Βούλγαρη.
  • Η κυκλοφορία των οχημάτων στην Λεωφ. Κ. Καραμανλή θα διεξάγεται από τα ελεύθερα μέρη του οδοστρώματος κάθε ρεύματος πορείας, ελάχιστου πλάτους 5,6 μέτρων έκαστου.
  • Η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Βούλγαρη θα διεξάγεται μέσω των οδών Δημ. Γληνού, Καθ. Παπαδάκη, Υψηλάντου, Λεωφ. Κ. Καραμανλή και τους γύρω δρόμους της περιοχής.

 

ΦΑΣΗ Β΄ :

  • Θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στα αριστερά μέρη του οδοστρώματος της Λεωφ. Κ. Καραμανλή και στα δύο ρεύματα πορείας, στο ύψος της συμβολής της με την οδό Βούλγαρη.
  • Η κυκλοφορία των οχημάτων στην Λεωφ. Κ. Καραμανλή θα διεξάγεται από τα ελεύθερα μέρη του οδοστρώματος κάθε ρεύματος πορείας, ελάχιστου πλάτους 5,6 μέτρων έκαστου.
  • Συνέπεια των ανωτέρω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, δεν θα επιτρέπονται οι αριστερές στροφές από τη Λεωφ. Κ. Καραμανλή προς την οδό Βούλγαρη και από τα δύο ρεύματα πορείας της Λεωφ. Κ. Καραμανλή, καθώς και η κάθετη διέλευση προς τη Λεωφ. Κ. Καραμανλή μέσω της οδού Βούλγαρη.

 

 

Οι ανωτέρω εργασίες θα έχουν ολοκληρωθεί μέχρι ώρα 18.00΄της ίδιας ημέρας.

 

Παρακαλούνται οι οδηγοί να καταβάλλουν ιδιαίτερη προσοχή, να συμμορφώνονται με τις πινακίδες σήμανσης, προς αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων και δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων.

 

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.