Μήνυμα του δημάρχου για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Μια νέα σχολική χρονιά γεμάτη όνειρα ξεκινά. Είναι η αφετηρία μιας ακόμη δύσκολης, αλλά όμορφης προσπάθειας για μαθητές και μαθήτριες, να βάλουν και να εκπληρώσουν στόχους για διάκριση, με την αμέριστη συμπαράσταση των οικογενειών και των δασκάλων τους.
Είναι ακόμη η επανεκκίνηση μιας περιόδου της ζωής που όλοι εμείς οι μεγαλύτεροι, που τη ζήσαμε στο παρελθόν, τη συγκαταλέγουμε ανάμεσα στα καλύτερά μας χρόνια.
Είναι τέλος και μια υπενθύμιση για τον καθένα, ότι η νέα γενιά και η Παιδεία, αποτελούν την πιο πολύτιμη επένδυση μιας κοινωνίας για την προκοπή της.
Θέση που ο Δήμος μας διατηρεί ως προμετωπίδα της δράσης του.
Αγαπητές φίλες και φίλοι, θέλω να στείλω μέσα από την καρδιά μου σε όλους σας, τις θερμότερες ευχές μου για μια καλή και αποδοτική σχολική χρονιά.
Και να σας διαβεβαιώσω ότι οι συνεργάτες μου κι εγώ θα κάνουμε διαρκώς ό,τι μπορούμε περισσότερο για να είμαστε ενεργοί συμπαραστάτες σε κάθε βήμα αυτής της καθημερινής διαδρομής σας προς την πρόοδο.

Δημήτρης Σαραμάντος
Δήμαρχος Ωραιοκάστρου

20130912-173122.jpg

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.