Μετέφεραν 99 παράνομους μετανάστες

Στη σύλληψη μελών εγκληματικής ομάδας που δραστηριοποιείται στην παράνομη διακίνηση μεταναστών, προχώρησαν αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Θεσσαλονίκης έπειτα από οργανωμένη επιχείρηση που πραγματοποίησαν στις 25-10-2018.

Πρόκειται για 32χρονο ημεδαπό και δύο αλλοδαπούς ηλικίας 44 και 32 ετών σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για εγκληματική οργάνωση και παράνομη μεταφορά – προώθηση μεταναστών στο εσωτερικό της χώρας.

Ειδικότερα, στην Εγνατία Οδό (ύψος Προφήτη), αστυνομικοί της προαναφερόμενης Υπηρεσίας εντόπισαν Ι.Χ.Φορτηγό με οδηγό τον 32χρονο άντρα και συνοδευόμενο απο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι δύο αλλοδαποί.

Αφού ακινητοποίησαν τα δύο οχήματα, πραγματοποιήθηκε έλεγχος κατά τον οποίο εντοπίσθηκαν στο φορτηγό συνολικά (99) αλλοδαποί (μεταξύ αυτών και 12 ανήλικοι), οι οποίοι δεν διέθεταν τα απαραίτητα έγγραφα για τη νόμιμη παραμονή τους στη χώρα.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι αλλοδαποί εισήλθαν στην Ελλάδα από σημείο της ελληνοτουρκικής μεθορίου με τελικό προορισμό τη Θεσσαλονίκη, ενώ κατέβαλαν για την μεταφορά τους χρηματικό ποσό.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.