Με προσωπική εργασία έκλεισαν τις λακκούβες το τοπικό Νεοχωρούδας

Με προσωπική εργασία έκλεισαν τις λακκούβες το τοπικό Νεοχωρούδας

1000 κιλά Έτοιμο Ψυχρό Ασφαλτόστρωμα παραλήφθηκε από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Ωραιοκάστρου και με προσωπική εργασία του προέδρου κ. Σαραμούρτση, της αντιπροέδρου κ. Κλειούς Μηνιωτάκη Γκοτση και του αναπληρωτικού μέλους του Κ.Σ κ. Παπαδόπουλου Τάσου διορθώθηκαν και καλύφθηκαν όλες οι τρύπες που υπήρχαν στον δρόμο Παλαιοκάστρου- Νεοχωρούδας αλλά και στον κεντρικό δρόμο προς την έξοδο του χωριού μας έως τον δρόμο του Κιλκίς.

Επίσης έγινε αποκατάσταση των καμένων λαμπτήρων στο 100% των αιτημάτων την ίδια ημέρα από το ειδικό συνεργείο του Δήμου μας και τους ευχαριστούμε πολύ για την γρήγορη ανταπόκριση τους.

Συνεχίζουμε σήμερα με την κοπή χόρτων από τους καθαριστές υπαλλήλους του χωριού μας κ.Νίκο και κ. Πέτρο, ξεκινώντας από τα πάρκα στην είσοδο και συνεχίζοντας προς το κέντρο και στις γειτονιές όπου χρειάζεται. Τις επόμενες ημέρες θα περιποιηθούμε το μεγάλο πάρκο μας και τα νεκροταφεία, πάντα σε συνεργασία με την αντιδημαρχία καθημερινότητας λόγω του όγκου απορριμμάτων που θα προκύψουν.

Το χωριό μας αλλάζει εν όψη της άνοιξης και ευχόμαστε όλοι να συμβάλλουμε σε αυτό ώστε να είμαστε προσεκτικοί με την διατήρηση της καθαριότητας, να περιποιούμαστε ο καθένας όπως μπορεί την γειτονιά του με αγάπη για τον τόπο μας και αίσθημα εθελοντισμού. Είμαστε ανοιχτοί σε οποιαδήποτε νέα ιδέα, δίπλα σας σε οποιοδήποτε πρόβλημα, ώστε να ζούμε σε ένα όμορφο καθαρό περιβάλλον.

Με εκτίμηση ΚΟΙΝΌΤΗΤΑ ΝΕΟΧΩΡΟΥΔΑΣ

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.