Μηνύσεις θα “πέσουν” για την τιμή και την αξιοπρέπεια του δήμου Ωραιοκάστρου

Δελτίο τύπου: Η διοίκηση του Δήμου Ωραιοκάστρου έλαβε απάντηση από την εφημερίδα Πολίτης News για το δελτίο τύπου του Δήμου όσον αφορά δημοσίευμα με τίτλο «Το kibo στο Αστυνομικό Τμήμα Ωραιοκάστρου και οι «μισές» δουλειές της διοίκησης του Δήμου».

Στο πλαίσιο αυτό, η διοίκηση του Δήμου Ωραιοκάστρου δηλώνει πως εκ παραδρομής το συγκεκριμένο ηλεκτρονικό δημοσίευμα αποδόθηκε στην εφημερίδα Πολίτης News, ενώ η δημοσίευση του έχει γίνει από το site politesoraiokastrou.gr

http://www.politesoraiokastrou.gr/oraiokastro/item/7161-doilies-tou-podariou-astunomiko-tmima-oraiokastro-polites-oraiokastrou.html

Ωστόσο η κοινή γνώμη του Ωραιοκάστρου γνωρίζει πως η εφημερίδα Πολίτης News και το site politesoraiokastrou.gr είναι δημιουργήματα ακριβώς από το ίδιο «γενετικό υλικό».

Απορίας άξιον είναι βέβαια ποια ειδησεογραφική αναγκαιότητα «γέννησε» εδώ και πέντε μήνες τον «μικρότερο αδελφό», Πολίτης News, που σε κάθε ευκαιρία διαστρεβλώνει και αποκρύπτει το έργο της διοίκησης του Δήμου Ωραιοκάστρου.

Τα fake news που μεταδίδονται από το συγκεκριμένο δημοσίευμα χρεώνονται βέβαια αποκλειστικά και μόνο στο politesoraiokastrou.gr  και στο πλαίσιο αυτό η διοίκηση του Δήμου Ωραιοκάστρου επιφυλάσσεται και εκείνη με την σειρά της παντός νομίμου δικαιώματος της, προκειμένου να μπορέσει να αποκαταστήσει την τιμή και την αξιοπρέπεια της, που έχουν τρωθεί βάναυσα από αυτό το δημοσίευμα.

Δεν πρόκειται να γίνει αποδεκτή οποιαδήποτε διαστρέβλωση της αλήθειας, όπως αυτή που επιχειρείται με συνέπεια από το politesoraiokastrou.gr  το οποίο για λόγους και αιτίες που μόνο οι ιδιοκτήτες του γνωρίζουν, προσπαθεί αναίτια και αδικαιολόγητα να σπιλώσει την διοίκηση του Δήμου Ωραιοκάστρου.

«Καθαρός ουρανός, αστραπές δεν φοβάται» και όποιος τολμάει ας απαντήσει και για την «ταμπακιέρα», που δεν είναι άλλη από την ουσία του ανυπόστατου δημοσιεύματος του politesoraiokastrou.gr

Γραφείο τύπου δημάρχου

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.