Μικτή Χορωδία και Παιδική Χορωδία “Γαλήνη”

Μικτή Χορωδία και Παιδική Χορωδία “Γαλήνη”
 
            Ο πολιτισμός μάς πλουτίζει πνευματικά και συναισθηματικά. Η καλή μουσική είναι πολιτισμός και την καλλιέργειά της επιδιώκουμε για έβδομη πλέον χρονιά με τα σχήματα της Παιδικής Χορωδίας και της Μικτής Χορωδίας Ενηλίκων στο Πνευματικό Κέντρο του Ναού του Τιμίου Σταυρού στο Ωραιόκαστρο.
            Η παιδική μας χορωδία είναι μια ευκαιρία για κάθε παιδί να ξεκινήσει το μουσικό ταξίδι της έκφρασης μέσα από το τραγούδι. Κάθε παιδί αναπτύσσει μουσική αντίληψη, μαθαίνει να κατανοεί τη μουσική, να αξιοποιεί τις φωνητικές του δυνατότητες και να δουλεύει ομαδικά μέσα σε μια χαρούμενη παρέα.
            Η ανταπόκριση των πολιτών της περιοχής με τη συμμετοχή στη Μικτή Χορωδία και τα θετικά σχόλια για τις εκδηλώσεις που ήδη διοργανώσαμε, μας δίνουν τη δύναμη να συνεχίσουμε και το σχήμα της Χορωδίας Ενηλίκων. Με σκοπό να γνωρίσουμε τη μουσική, να καταλάβουμε και να αισθανθούμε τι είναι καλή ποιότητα στη μουσική, συνεχίζουμε να δημιουργούμε πολιτισμό στον τόπο μας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.