«Μιλήστε με τον Ανέστη» στο Πετρωτό

«Μιλήστε με τον Ανέστη» στο Πετρωτό- Τη Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου στις 6 το απόγευμα

Με κεντρικό σύνθημα «Είμαστε εδώ για να σας ακούσουμε» ο υποψήφιος δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Ανέστης Πολυχρονίδης και τα στελέχη της δημοτικής παράταξης «Συνεργασία Τώρα» συνεχίζουν τις ανοιχτές συζητήσεις σε όλες τις κοινότητες και σε όλους τους οικισμούς του διευρυμένου δήμου.

Η δεύτερη ανοιχτή συζήτηση «Με τον Ανέστη» θα πραγματοποιηθεί στο Πετρωτό (στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου), τη Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2019, στις 6 το απόγευμα. Οι πολίτες του Πετρωτού θα έχουν τη δυνατότητα να μιλήσουν για τα προβλήματα που τους απασχολούν και να διατυπώσουν τις ιδέες τους για την επίλυσή τους. Οι απόψεις και οι προτάσεις τους, θα αποτελέσουν τη βάση στο πρόγραμμα δράσης –master plan «Δ. Ωραιοκάστρου 2019-2023» της δημοτικής παράταξης «Συνεργασία Τώρα» η οποία, με επικεφαλής τον Ανέστη Πολυχρονίδη, διεκδικεί την ψήφο των δημοτών στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου 2019.

Οι ανοιχτές συναντήσεις «Μιλήστε με τον Ανέστη» θα πραγματοποιηθούν εντός του Φεβρουαρίου. Θα ακολουθήσει δεύτερος κύκλος συναντήσεων όπου ο Ανέστης Πολυχρονίδης θα δεσμευτεί με συγκεκριμένα χρονοδιαγράμματα και πηγές χρηματοδότησης για την επίλυση των προβλημάτων που θα έχουν ήδη τεθεί υπόψη του από τους δημότες.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.