Μοίραζαν στην Κύπρο παράνομα το σήμα Συνδρομητικών Τηλεοπτικών Καναλιών: Συνελήφθηκαν τρία άτομα και τέθηκαν υπό κράτηση

[ad_1]

illegal tv

Υπόθεση που αφορά παράνομο διαμοιρασμό σήματος συνδρομητικών καναλιών, παράνομη κατοχή κεντρικών εξυπηρετητών σέρβερ που διαμοιράζουν παράνομα σήμα συνδρομητικών τηλεοπτικών καναλιών διερευνά η Αστυνομία Κύπρου, έπειτα από ταυτόχρονη επιχείρηση που έγινε χθες στην Κύπρο και σε τρεις άλλες χώρες, Κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Συγκεκριμένα, μετά από αξιολόγηση μαρτυρίας που έφτασε στην αστυνομία και συντονισμό με την Europol, μέλη της Αστυνομίας Κύπρου, με τη συμμετοχή μελών της κινητής μονάδας (Mobile Office) της Europol, διενήργησαν χθες συνολικά εννέα έρευνες σε τρεις επαρχίες στην Κύπρο. Στις άλλες τρεις χώρες έγιναν επίσης εννέα συνολικά έρευνες. Κατά την διάρκεια των ερευνών ανευρέθηκε και κατασχέθηκε σημαντικός αριθμός τεκμηρίων που σχετίζονται με τη διερευνώμενη αυτή υπόθεση. Τέθηκαν υπό κράτηση τρία πρόσωπα ηλικίας 44, 43 και 53 χρόνων, που συνελήφθηκαν κατά τη χθεσινή επιχείρηση στην Κύπρο. Την υπόθεση διερευνούν το ΤΑΕ Λεμεσού και το ΤΑΕ Λάρνακας.

The post Μοίραζαν στην Κύπρο παράνομα το σήμα Συνδρομητικών Τηλεοπτικών Καναλιών: Συνελήφθηκαν τρία άτομα και τέθηκαν υπό κράτηση appeared first on Digital Life!.

[ad_2]

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.