Ο ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΣ Volley μπήκε με το δεξί

Ο ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΣ VOLLEY ΜΠΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΔΕΞΙ
Την Κυριακή 1/11/2015 και στην 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος της 1ης Τοπικής κατηγορίας βολλευ Γυναικών ο Μυγδονιακός αντιμετώπισε στο γήπεδό του τον Όλυμπο Ελευθερίου-Κορδελιού.
Τα κορίτσια του Μυγδονιακού ξεκίνησαν τον αγώνα φανερά αγχωμένες με πάρα πολλά λάθη ήταν συνεχώς πίσω στο σκορ και με τα κορίτσια του Ολύμπου να παίζουν πολύ καλά και να παίρνουν άνετα το πρώτο σετ.
VLUU L100, M100  / Samsung L100, M100
Περίπου η ίδια κατάσταση συνεχίστηκε και στο δεύτερο σετ με το Μυγδονιακο και πάλι να ακολουθεί στο σκορ τον Όλυμπο μέχρι περίπου το 20 που ισορρόπησε και το παιχνίδι συνέχισε πόντο-πόντο. Πιο τυχερός ο Μυγδονιακός πήρε το σετ με 29—27 . Αυτό το σετ έλυσε τα χέρια και το μυαλό των αθλητριών του Μυγδονιακού που με ανεβασμένη την ψυχολογία μπήκαν στο τρίτο σετ και με πολύ καλή απόδοση το πήραν με 25—07.
Με σχετική ευκολία πήραν και το τέταρτο σετ και μαζί και τον αγώνα με 3—1 σετ.
Αξίζει βεβαίως να αναφέρουμε ότι κλειδί της επιτυχίας ήταν η είσοδος στο δεύτερο σετ της αθλήτριας του Μυγδονιακού Χατζησακούλα Χριστίνας που είχε πολύ καλή απόδοση μέχρι και το τέλος του αγώνα.
Στο κατάμεστο γήπεδο του Δρυμού τα κορίτσια του Μυγδονιακού αποζημίωσαν με τον καλύτερο τρόπο τους φιλάθλους με την πολύ καλή απόδοσή τους τα δυο τελευταία σετ και με την μεγάλη τους νίκη απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα η οποία σίγουρα μπορεί να κάνει ζημιά σε κάθε ομάδα του πρωταθλήματος. ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΣ(Άντζυ Τρύψια) Τσιτσιπλάμη Ελένη, Μποσταντζόγλου
Ελένη, Βεργή Γωγώ, Μανιάτη Αγγελική, Πατέλη Λίτσα, Νίκα Κων/ινα,
Ξανθοπούλου Μαρτίνα (λ) , Χατζησακούλα Χριστίνα, Καραγιάννη Θέη, Λάκη Ειρήνη, Σαμαλέκη Κατερίνα, Παρουτσή Ειρήνη.
Μυγδονιακος

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.