Π. Σκαρλάτος για Τσακίρη – Αταμιάν :Αλαζονική «Κοκορομαχία» 

Π. Σκαρλάτος για Τσακίρη – Αταμιάν :Αλαζονική «Κοκορομαχία»

Η παλαιοκομματική νοοτροπία σε όλο της το μεγαλείο. Δύο άνθρωποι, ο ένας νύν Δήμαρχος (Π.Τσακίρης) και ο άλλος συνυποψήφιος Δήμαρχος (Π.Αταμιάν), προερχόμενοι από στενό κομματικό μηχανισμό και εκπροσωπώντας την αντιπαλότητα των δύο κυβερνητικών βουλευτών που επιζητούν την πρωτιά στην εκλογική μας περιφέρεια, αναδεικνύουν τον τρόπο που οραματίζονται την διοίκηση του τόπου μας. Αλαζονεία και έλλειψη δημοκρατικότητας. Ο νυν Δήμαρχος βρήκε τον εύκολο στόχο, στον πρόσωπο του Αντιδημάρχου της προηγούμενης διοίκησης Γαβότση. Εύκολος στόχος γιατί θα του ζητηθεί να απολογηθεί για έργο που ήδη έχει κριθεί οριστικά στις κάλπες από τον κόσμο του δήμου μας.

 

Ο υποψήφιος αντι-Δήμαρχος, με απουσία 4 χρόνων από τα δρώμενα στο Ωραιόκαστρο, (διορισμένος σε κομματική θέση βαδίζοντας στα χνάρια του νυν Δημάρχου), και όχι μόνο, αφού ψήφισε  πλέον  των 2.000 απευθείας αναθέσεων στην προηγουμένη διοίκηση , με τον νυν δήμαρχο να τον ξεπερνάει σε αυτόν τον τομέα, υπογράφοντας πλέον των 2.500 απευθείας αναθέσεων, (όπως λέει ο λαός μας: «είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα»). Χωρίς να καταθέσει καμία προγραμματική πρόταση ούτε θέση ή πρόταση επίλυσης οποιουδήποτε προβλήματος του τόπου μας, παίζει το ακίνδυνο επικοινωνιακό παιχνίδι του καλού παιδιού, που μας ξαναθυμήθηκε 6 μήνες πριν τις εκλογές και με το φιλικό χτύπημα στην πλάτη προσπαθεί να πείσει τους ψηφοφόρους, γιατί πράγμα άραγε ;Πoιό έργο άφησε ως Αντιδήμαρχος;  Θυμάται κανείς ; και γιατί δεν στήριξε τον απερχόμενο Δήμαρχο του το 2019;

 

Πέρα όμως από την προέλευση τους οι συγκεκριμένοι δείχνουν και την αλαζονεία τους και την αντιδημοκρατική τους διάθεση απέναντι στους πολίτες του Ωραιοκάστρου, θεωρώντας ότι μία δημόσια συζήτηση αφορά μόνο αυτούς. Παραγνωρίζοντας ότι υφίστανται υποψήφιοι Δήμαρχοι πέρα από τους ίδιους που θα ήθελε ο κόσμος να τους ακούσει. Η ορθή και ουσιαστική πρόταση για δημόσιο διάλογο με πραγματικό όφελος για το τόπο, είναι debate με την συμμετοχή όλων των υποψηφίων Δημάρχων του Ωραιοκάστρου, ώστε οι πολίτες να ενημερωθούν από όλους για τις θέσεις, προτάσεις και λύσεις που επιδιώκει κάθε παράταξη. Λουδοβίκειες πρακτικές δεν αρμόζουν στην δημοκρατία.

 

Θεωρούμε βέβαιο, ότι όσο θα αυξάνεται η επιρροή μας στην κοινωνία, τόσο θα συντηρείται ένας  αποπροσανατολιστικός καβγάς μεταξύ των δύο, διότι ο μεν Δήμαρχος φοβάται την ουσιαστική αντιπολιτευτική κριτική που του ασκούμε επί 3,5 χρόνια και δεν έχει απαντήσεις ενώ ο δε Υποψήφιος αντι-Δήμαρχος δεν έχει θέσεις και προτάσεις για το μέλλον, παρά μόνο επικοινωνιακή αύρα. Μόνος τρόπος να συσπειρώσουν τον στενό πελατειακό του κύκλο η ανούσια αντιπαράθεση για το παρελθόν τους.

Παντελής Σκαρλάτος

Υποψήφιος Δήμαρχος Ωραιοκάστρου

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.