Σήμερα Δωρεάν σεμινάριο αυτοάμυνας – αυτοπροστασίας γυναικών στον Δ. Ωραιοκάστρου

Δωρεάν σεμινάριο αυτοάμυνας – αυτοπροστασίας γυναικών στον Δ. Ωραιοκάστρου

Δωρεάν σεμινάριο αυτοάμυνας -αυτοπροστασίας γυναικών θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 29 Μαΐου 2024, στις 6 το απόγευμα, από τον «Α.Σ. ΡΟΝΙΝ» σε συνεργασία με τον Δήμο Ωραιοκάστρου και την ομάδα «Μαμάδες Ωραιοκάστρου».
Σκοπός του σεμιναρίου ως προς το θεωρητικό μέρος να ενημερωθούν οι γυναίκες για το νομικό πλαίσιο της άμυνας και της ενδοοικογενειακής βίας και για την πρακτική εφαρμογή των τεχνικών αυτοάμυνας και αυτοπροστασίας με βάση ρεαλιστικά σενάρια, που μπορεί να αντιμετωπίσει μία γυναίκα στην καθημερινότητά της.
Εκπαιδευτές στο σεμινάριο θα είναι οι:
1) Γιάννη Δημητρόπουλος, προπονητής Combat Ju Jitsu, υπεύθυνος Combat Ju Jitsu Ελλάδος
2) Ρίζος Δημητρόπουλος, δικηγόρος
3) Χαράλαμπος Ακριτίδης, προπονητής Combat Ju Jitsu
4) Βασίλης Δαουλτζόγλου, προπονητής Combat Ju Jitsu.
Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στο προπονητήριο του «Α.Σ. ΡΟΝΙΝ», 7ο χλμ. Θεσσαλονίκης – Ωραιοκάστρου (Τετάρτη, 29.05.2024, στις 18.00).
Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.
Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και κείμενο που λέει "29.05.24 ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑΣ- ΑΥΤΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΘΕΩΡΙΑ KAI ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΕΞΑΣΚΗΣΗ -NOMIKO ΠΛΑΙΣΙΟ -ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΘΥΤΗ/ ΘΥΜΑΤΟΣ -ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΜΑΧΗΣ -ΑΜΥΝΑ ΥΠΕΡ ΤΡΙΤΟΥ ร /ΑΡΧΗΓΟΣΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ) ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ Combat ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣΡΙΖΟΣ ΡΙΖΟΣ (ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ) ΑΚΡΙΤΙΔΗΣ ΑΚΡΓΔΗΣΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ (ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ Combat ΔΑΟΥΑΤΖΟΓΛΟΥ ΒΑΣΙΛΗΣ (ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ Combat JITSU) πζυ) nΡΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ 18:00 ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: RONIN Combat, JU JU JITSU, χλμ ΘEΣΝΙΚΗΣ-ΠΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ. ΕΙΣΟΔΟΣ nO PARKING TOY EENOAOXEIOY ΞΔ NOUVELLE COMRSTTIRSU 비리 C μομλάδες ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ"
vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.