Τέσσερις συλλήψεις για τον βιασμό 24χρονης στη δυτική Θεσσαλονίκη

Τέσσερις συλλήψεις για τον βιασμό 24χρονης στη δυτική Θεσσαλονίκη

Στη σύλληψη ακόμη τριών ανδρών, προχώρησε η αστυνομία, με φόντο την υπόθεση της καταγγελίας 24χρονης, η οποία φέρεται να βιάστηκε σήμερα τα ξημερώματα, Κυριακή, σε μεγάλο ξενοδοχείο στη δυτική Θεσσαλονίκη.

Η καταγγελία για τον βιασμό έφτασε στα χέρια της αστυνομίας σήμερα τα ξημερώματα και ακολούθως αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου συνέλαβαν έναν 27χρονο.

Πληροφορίες του makthes.gr αναφέρουν ότι το περιστατικό έγινε σε μεγάλο ξενοδοχείο στη δυτική Θεσσαλονίκη, όπου εμπλέκονται τέσσερις άνδρες οι οποίοι συμμετείχαν σε πάρτι που στήθηκε σε σουίτα του ξενοδοχείου.

Αρχικά ομολόγησε ο 27χρονος. Όλοι οι συλληφθέντες έδωσαν κατάθεση στη δικαιοσύνη, με τον ανακριτή και τον εισαγγελέα να τους αφήνει ελεύθερους. Οι τρεις που συνελήφθησαν μετά τον 27χρονο, αρνούνται τη συμμετοχή.

Πλέον, παραγγέλθηκε έρευνα για τον εντοπισμό τυχόν στοιχείων σε βάρος τους, ενώ «φως» στην υπόθεση θα ρίξει και η εξέταση της κοπέλας που καταγγέλλει τον βιασμό.

Με βάση τις ίδιες πληροφορίες, οι τρεις άνδρες φέρονται βίασαν την 24χρονη, αφού τη νάρκωσαν.

Το πάρτι οργανώθηκε από τρία, ή τέσσερα άτομα από την Αθήνα, στη σουίτα που έκλεισε ο 27χρονος συλληφθείς. Μάλιστα οι οργανωτές του πάρτι είχαν βοήθεια από άγνωστους από μία καφετέρια στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Στο πάρτι συγκεντρώθηκαν 15-20 άτομα.

Η 24χρονη είναι κάτοικος Λαγκαδά.

Την υπόθεση έχει αναλάβει το Τμήμα Ασφαλείας Λευκού Πύργου και μένει να φανεί εάν το πάρτι δεν ήταν σε γνώση της διεύθυνσης του ξενοδοχείου, ή έκανε τα «στραβά μάτια».

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.