Την Τετάρτη θα γνωρίσουμε τον φυσικό πλούτο του Ωραιοκάστρου

Ημερίδα για την χλωρίδα και την πανίδα στο Ωραιόκαστρο- Ενημερωθείτε

Ο σύλλογος γυναικών η Αρίστη διοργανώνει ημερίδα με ένα θέμα που πρέπει να γνωρίζουμε όλοι! Την χλωρίδα και την Πανίδα στον ορεινό όγκο του δήμου Ωραιοκάστρου!

Σε μια περιοχή γεμάτη πράσινο,το οποίο δυστυχώς απειλείται συχνά!

Σε μια περιοχή που το ζωικό της βασίλειο δεν είναι μικρό,αλλά είναι άγνωστο!

Ο ομότιμος καθηγητής Εργαστηρίων Οικολογίας και Προστασίας Περιβάλλοντος  του ΑΠΘ κ.Τσιούρης Σωτήρης θα μας μαθητεύσει την Βιοποικιλότητα ως φυσικό πόρο!!!! Ένα μάθημα για μικρούς και μεγάλους!

Ο δικός μας φυσιολάτρης Νίκος Φωτιάδης με τις όμορφες εικόνες του, που τις μοιράζεται μαζί σας μέσα απο το oraiokastro24 ,θα είναι εκεί!Φυσικά με τις όμορφες εικόνες του για να μας εξηγήσει την μαγεία που βρίσκει κρυμμένη στο βουνό του Ωραιοκάστρου! Για την άνεσή του με τα φίδια και τις σαύρες που εμείς τον βλέπουμε και φοβόμαστε!

Τέλος ο πρόεδρος του Περιβαλλοντικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Ωραιοκάστρου κ.Τσακίρης Γιάννης θα μας μυήσει στην προστασία του ορεινού όγκου αλλά και για τις συνέπειες των ανθρώπινων παρεμβάσεων….

Βάλτε υπενθύμιση : Τετάρτη 25.9.19 στις 19:00 πρέπει να είμαι εκεί!

Πάρτε μια γεύση απο το φυσικό μας κάλως !!!!! Πατήστε εδώ!

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.