Τοποθετούνται μεταλλικοί πάσσαλοι για την αποτροπή στάθμευσης οχημάτων επάνω στα πεζοδρόμια

Τοποθετούνται μεταλλικοί πάσσαλοι για την αποτροπή στάθμευσης οχημάτων επάνω στα πεζοδρόμια
Ξεκίνησε η τοποθέτηση μεταλλικών πασσάλων σε πεζοδρόμια από την αντιδημαρχία Τεχνικών Υπηρεσιών του δήμου μας. Από νωρίς το πρωί συνεργείο τεχνιτών με επικεφαλής τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων, Πολεοδομίας και Μυγδονίας, Ευάγγελο Καραστερίου τοποθετεί μεταλλικούς πασσάλους, οι οποίοι στόχο έχουν την αποτροπή παράνομης στάθμευσης οχημάτων επάνω στα πεζοδρόμια, καθώς και την αποτροπή εγκλωβισμού λεωφορείων του ΟΑΣΘ.
«Συνεχίζουμε σήμερα τις προσπάθειες της δημοτικής αρχής για μια ευπρόσωπη κατάσταση καταρχήν στις κεντρικές αρτηρίες του Ωραιοκάστρου και συγκεκριμένα στις οδούς Κομνηνών, 25ης Μαρτίου, Διγενή Ακρίτα, Ζακύνθου κτλ.. Στη συνέχεια θα ακολουθήσει η τοποθέτηση και στις υπόλοιπες δημοτικές ενότητες του διευρυμένου δήμου μας. Θέλουμε να δημιουργήσουμε συνθήκες ασφαλούς διέλευσης πεζών επάνω στα πεζοδρόμια και ανεμπόδιστης κυκλοφορίας οχημάτων στις οδούς» δήλωσε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος. Σύμφωνα με τον κ. Καραστερίου, οι προσπάθειες της δημοτικής αρχής δεν θα σταματήσουν εδώ αλλά θα συνεχιστούν με αμείωτο ρυθμό.
image
Αυτοτελές γραφείο επικοινωνίας
και δημοσίων σχέσεων

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.