Το πρόγραμμα και οι χάρτες του 54ου Ράλλυ Δ.Ε.Θ. που θα διεξαχθεί στο Ωραιόκαστρο

Ένα ολοκαίνουριο Ράλλυ Δ.Ε.Θ. διοργανώνει ο Αυτοκινητιστικός Όμιλος Θεσσαλονίκης το Σαββατοκύριακο 9-10 Οκτωβρίου. Ειδικές διαδρομές που χρησιμοποιούνται για πρώτη φορά στο Ράλλυ Δ.Ε.Θ. περιλαμβάνονται στον αγώνα της Θεσσαλονίκης τόσο σε άσφαλτο όσο και σε χώμα

Φέτος, μετά από 13 χρόνια ο Αυτοκινητιστικός Όμιλος Θεσσαλονίκης επαναφέρει το χώμα στη Βόρεια Ελλάδα διοργανώνοντας έναν διπλό αγώνα. Το Σάββατο 9 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί ο ασφάλτινος αγώνας και την Κυριακή 10 Οκτωβρίου ο χωμάτινος.

Ο τεχνικός έλεγχος των αγωνιστικών αυτοκινήτων και η πανηγυρική εκκίνηση θα πραγματοποιηθεί στις 8 Οκτωβρίου στο χώρο της Δ.Ε.Θ. Τις ημέρες του αγώνα, κέντρο του 54ου Ράλλυ Δ.Ε.Θ. θα είναι το Κονταξοπούλειο Δημοτικό Γυμναστήριο Ωραιοκάστρου, όπου θα είναι συγκεντρωμένες όλες οι δραστηριότητες του αγώνα καθώς και το service park.

Φέτος οι αγωνιζόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να πάρουν μέρος σε έναν αγώνα που σχεδιάστηκε για πρώτη φορά σε νέες διαδρομές. Περιλαμβάνει 5 ειδικές στην άσφαλτο συνολικού μήκους 79,49 αγωνιστικά χιλιόμετρα, ενώ τα συνολικά χιλιόμετρα του ασφάλτινου αγώνα είναι 406,49 χλμ. Ο χωμάτινος αγώνας αποτελείται από 4 ειδικές διαδρομές συνολικού μήκους 87,32 αγωνιστικά χιλιόμετρα, ενώ τα συνολικά χιλιόμετρα είναι 204,24 χλμ.


Στον ασφάλτινο αγώνα η διαδρομή «Μελισσοχώρι» θα διεξαχθεί 3 φορές και η διαδρομή «Λαχανάς» 2 φορές, ενώ η ειδική «Μελισσοχώρι» κλείνει τον αγώνα και αποτελεί την power stage του 54ου Ράλλυ Δ.Ε.Θ για την άσφαλτο. Αντίστοιχα, στο χωμάτινο αγώνα οι διαδρομές «Ωραιόκαστρο» και «Μεσαίο» θα διεξαχθούν από δύο φορές με την ειδική «Ωραιόκαστρο» να αποτελεί την power stage για τον χωμάτινο αγώνα.


Η τήρηση του Ειδικού Πρωτοκόλλου Υγιεινής και Ασφάλειας Αγώνων Ράλλυ που ισχύει σήμερα για τον περιορισμό της διάδοσης του Covid-19 επιβάλλει την πλήρη ταύτιση με τις υποδείξεις της Υγειονομικής Επιτροπής της Γ.Γ.Α. και ο Α.Ο.Θ. δε θα μπορούσε να αποκλίνει από αυτές.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.