Το Facebook χάνει το νεανικό κοινό. Ποιο κοινωνικό δίκτυο τους κερδίζει;

[ad_1]

Στοιχεία έρευνας στις ΗΠΑ αποκαλύπτουν ότι οι νεαρής ηλικίας χρήστες (κάτω των 25 ετών) εγκαταλείπουν το Facebook και προτιμούν το… Snapchat!

Η έρευνα αποκαλύπτει ότι ο αριθμός χρηστών του Facebook, μέσα στο 2018, αναμένεται να μειωθεί κατά 5,6% στην ηλικιακή ομάδα 12-17 ετών και κατά 5,8% στην ηλικιακή ομάδα 18-24 ετών. Για πρώτη φορά μάλιστα, το Facebook αντιμετωπίζει μείωση ποσοστών στους χρήστες 18-24.

DNdJKBOWsAArydR

Συνολικά, οι εκτιμήσεις αναμένουν ότι το Facebook θα χάσει 2 εκατομμύρια χρήστες ηλικίας κάτω των 25 ετών φέτος, ενώ το κοινωνικό μέσο που αναμένεται να προσελκύσει τους περισσότερους νέους χρήστες είναι το… Snapchat, με το κέρδος του να εκτιμάται σε 1,9 εκατομμύριο επιπλέον χρήστες κάτω των 25 ετών, έναντι 1,6 εκατομμυρίου για το Instagram.

Tο Instagram, πάντως, εξακολουθεί να έχει περισσότερους χρήστες στις ΗΠΑ από το Snapchat, με τον αριθμό τους να αναμένεται να αυξηθεί κατά 13,1% φέτος και να φτάσει τα 104,7 εκατομμύρια. Παράλληλα οι χρήστες του Snapchat αναμένεται να αυξηθούν κατά 9,3% για να φτάσουν τα 86,5 εκατομμύρια.

Το Facebook εξακολουθεί να προσελκύει τους μεγαλύτερους σε ηλικία χρήστες και αναμένεται να παραμείνει στους 169,5 εκατομμύρια χρήστες το 2018.

The post Το Facebook χάνει το νεανικό κοινό. Ποιο κοινωνικό δίκτυο τους κερδίζει; appeared first on Digital Life!.

[ad_2]

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.