“Χρυσός” ο Μίλτος Τεντόγλου στο Βαλκανικό πρωτάθλημα, έφτασε μία ανάσα από το ρεκόρ της διοργάνωσης

“Χρυσός” ο Μίλτος Τεντόγλου στο Βαλκανικό πρωτάθλημα, έφτασε μία ανάσα από το ρεκόρ της διοργάνωσης

Ο Μίλτος Τεντόγλου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Βαλκανικό πρωτάθλημα στίβου, με επίδοση 8.17 μέτρων. Ο Έλληνας Ολυμπιονίκης έφτασε μια ανάσα και από το ρεκόρ της διοργάνωσης (8.18 μ., Κώστας Κουκοδήμος).

Ακόμα ένα χρυσό μετάλλιο πρόσθεσε ο Μίλτος Τεντόγλου στη συλλογή του, καθώς πραγματοποίησε άλμα 8.17 μέτρων και κατέγραψε την καλύτερη επίδοση στο Βαλκανικό πρωτάθλημα στίβου της Σμύρνης.

Ο Έλληνας Ολυμπιονίκης κατέγραψε τέσσερις προσπάθειες, με την επίδοση του χρυσού μεταλλίου να σημειώνεται στην τόσο στην πρώτη, όσο και στην τέταρτη και στην πέμπτη από αυτές. Ειδικότερα, στα 8.17 μέτρα έφτασε το εναρκτήριο άλμα, στα 8.16 το δεύτερο, στα 8.06 το τρίτο, στα 8.17 στο τέταρτο, όπως και στο πέμπτο άλμα. Ολοκλήρωσε την παρουσία του με άλμα 6.68 μέτρων.

Μάλιστα, ο Μίλτος Τεντόγλου απείχε μια ανάσα από το να αγγίξει το ρεκόρ της διοργάνωσης, το οποίο κατέχει ο Κώστας Κουκοδήμος με επίδοση 8.18 μέτρων από το 1992.

sport24.gr
vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.