Ωραιόκαστρο: Συνεχίζουν του ελέγχους οι αστυνομικοί για την εξάλειψη της παραβατικότητας των νέων

Ωραιόκαστρο: Συνεχίζουν του ελέγχους οι αστυνομικοί για την εξάλειψη της παραβατικότητας των νέων

Χθες,3/5/2024, κατά τις ώρες 19:00-01:00 πραγματοποιήθηκαν, από αστυνομικούς του τμήματος Ωραιοκάστρου, έλεγχοι ατόμων έλεγχοι ατόμων νεαρής κυρίως ηλικίας στην Νεοχωρούδα και στον Πεντάλοφο.
Διενεργήθηκαν έλεγχοι σε 18 οχήματα και 46 άτομα.
Βεβαιώθηκαν 6 τροχονομικές παραβάσεις εκ των οποίων οι 2 πλημμεληματικές για στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης και σε 2 περιπτώσεις πραγματοποιήθηκε αφαίρεση στοιχείων κυκλοφορίας.
Ενώ ακόμη προσήχθησαν 2 αλλοδαποί στο αστυνομικό τμήμα.
Η δράση επικεντρώθηκε σε σημεία στα οποία συγκεντρώνονται άτομα νεαρής ηλικίας και κατά το παρελθόν έχουν αναφερθεί παραβατικές συμπεριφορές όπως επίσης και φθορές (ειδικότερα στην Νεοχωρούδα: κεντρική πλατεία Νεοχωρούδας, παλαιό αναψυκτήριο, πνευματικό κέντρο, κλειστό γυμναστήριο μπάσκετ, εκκλησάκι Αγίας Παρασκευής, Λύκειο, δημοτικό σχολείο).
Από πληροφορίες του oraiokastro24 έχουν χαρτογραφηθεί σχεδόν πλήρως από το αστυνομικό τμήμα Ωραιοκάστρου όλα τα σημεία του δήμου όπου συγκεντρώνονται άτομα νεαρής ηλικίας και προβαίνουν σε παραβατικές αλλά και βίαιες συμπεριφορές.

Διαβάστε παρακάτω σχετικές δράσεις του Α.Τ. Ωραιοκάστρου που έχουν αυξήσει το αίσθημα ασφάλειας των κατοίκων του Ωραιοκάστρου: 

Ωραιόκαστρο: Συνεχίζουν τους ελέγχους οι αστυνομικοί – Οι χθεσινές παραβάσεις

Ωραιόκαστρο: Συνεχίζονται εντατικά οι αστυνομικοί έλεγχοι για την παραβατικότητα

 

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.