Όλοι μαζί μπορούμε να προστατέψουμε και το περιβάλλον και τη γειτονιά μας

Όλοι μαζί μπορούμε να προστατέψουμε και το περιβάλλον και τη γειτονιά μας

Ο δήμος Ωραιοκάστρου καλεί τους δημότες να συνδράμουν στο έργο της αντιδημαρχίαςΚαθαριότητας τηρώντας απλά τους κανόνες προστασίας του περιβάλλοντος.

Παρακαλούμε πολύ να κλείνετε τα καπάκια των κάδων απορριμμάτων, καθώς λόγω των υψηλών θερμοκρασιών, υπάρχει κίνδυνος να δημιουργηθούν προβλήματα δημόσιας υγείας. Επίσης έχει παρατηρηθεί το φαινόμενο να υπάρχουν απορρίμματα μόνο στους κάδους με ανοιχτά καπάκια. Σας παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε και τους υπόλοιπους κάδους.

Αν εντοπίζετε αντικείμενα πεταμένα στους δρόμους για τα οποία πιθανώς να μην έχει ενημερωθεί η αντιδημαρχία Καθαριότητας, σας παρακαλούμε να επικοινωνείτε άμεσα μαζί μας στο τηλέφωνο 800 11 57013. Η γραμμή λειτουργεί καθημερινά από τις  07.00 μέχρι τις 15.00 και είναι χωρίς χρέωση.

Μην ξεχνάτε ότι δρόμος είναι προέκταση της αυλής μας και όλες οι γειτονιές μαζί, ο δήμος μας! Αξίζει να προσπαθήσουμε όλοι μαζί για ένα περιβάλλον καθαρό.

 

Ο Αντιδήμαρχος

(Καθαριότητας, Περιβάλλοντος πρασίνου, Ανακύκλωσης και Πολιτικής προστασίας )

ΗΛΙΑΣ ΖΙΑΚΟΥΛΗΣ

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.