Άγγιξαν την κορυφή οι Παγκορασίδες του ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΥ

Άγγιξαν την κορυφή οι Παγκορασίδες του ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΥ

Πολύ κοντά στην κορυφή βρέθηκαν οι παγκορασίδες του Μυγδονιακού, χωρίς τελικά να πετύχουν την συμμετοχή τους στο FINAL 4 του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Παγκορασίδων της ΕΟΠΕ, τους τελικούς δηλαδή των τεσσάρων καλύτερων ομάδων της ελληνικής ομοσπονδίας.

Για τον Β’ Όμιλο των ημιτελικών της Πανελλήνιας αυτής διοργάνωσης που πραγματοποιήθηκε στη Λάρισα, τα κορίτσια του Μυγδονιακού αγωνίστηκαν για την προνομιούχο 1η θέση που οδηγούσε στους τελικούς. Τη θέση αυτή κατέκτησε τελικά ο Φιλαθλητικός Λαρισαϊκός, που προσέφερε ταυτόχρονα άριστη φιλοξενία σε όλες τις ομάδες κατά τη διάρκεια του αγωνιστικού τριημέρου.

Οι “μικρές πορτοκαλί” χρειάστηκαν δύο νίκες απέναντι σε άξιους αντιπάλους για να φτάσουν στην τρίτη αγωνιστική ημέρα και να κοιτάξουν στα ίσα τον οικοδεσπότη τους. Στον τελευταίο αγώνα με την ομάδα της Λάρισας που απέκτησε χαρακτήρα τελικού, οι παγκορασίδες του Μυγδονιακού χρειαζόντουσαν ελάχιστη προσπάθεια ακόμα για να κερδίσουν τα δύο πρώτα σετ και περισσότερο κουράγιο στο τρίτο σετ, με τελικό αποτέλεσμα να ηττηθούν και να περιοριστούν στην 2η θέση του ομίλου ενώ ταυτόχρονα να μοιραστούν την 5η θέση της Πανελλήνιας κατάταξης του φετινού πρωταθλήματος.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα του τριημέρου στο Κλειστό Γυμναστήριο της Νεάπολης Λάρισας:

24/6/2019: ΑΟ Αμαζόνες Μαΐστρου – ΑΕΣ Μυγδονιακός 0–3 (12-25, 08-25, 12-25)

25/6/2019: ΔΕΚΑ – ΑΕΣ Μυγδονιακός 1–3 (08-25, 17-25, 26-24, 23-25)

26/6/2019: ΑΕΣ Μυγδονιακός – Φιλαθλητικός Λαρισαϊκός 0–3 (23-25, 24-26, 15-25)

Με προπονήτρια την κ. Τρύψια Άντζυ αγωνίστηκαν οι: Τσιάνη Χρυσή, Αλμέτα Ιωάννα, Τουμπέλη Σοφία, Σωτηρίου Σοφία, Χατζηαντωνίου Βασιλική, Βεζύρη Ιωάννα, Γκουντή Παναγιώτα, Χατζηευστρατίου Μιχαέλα, Μπιτάρη Πασχαλία, Φυλακτού Βασιλική, Γιάμπαστου-Πουλέκα Αικατερίνη, Μαράνα Γεωργία.

Δεν ήταν αυτή η πρώτη φορά που αναπτυξιακό τμήμα του Συλλόγου πετυχαίνει σημαντική διάκριση, αλλά είναι η πρώτη φορά που αυτή έχει Πανελλήνιο χαρακτήρα καθώς συγκαταλέχθηκε πλέον στις 8 καλύτερες ελληνικές ομάδες παγκορασίδων για το 2019.

Άλλωστε κάποια από αυτά τα κορίτσια δύο χρόνια νωρίτερα βρέθηκαν στην 2η θέση της ΕΠΕΣΘ, ενώ μόλις πέρσι στερήθηκαν την τελευταία στιγμή το Final 4 της ίδιας Ένωσης. Όλα αυτά είναι η απόδειξη της σταθερά ανοδικής πορείας του τμήματος, της βελτίωσης κάθε αθλήτριας που εντάσσεται στο τμήμα και των αξιών που μεταλμπαδεύονται στα κορίτσια της Μυγδονίας για να αγαπούν τον αθλητισμό, το volley, αλλά και να επιδιώκουν συνέχεια κάτι περισσότερο.

Οι μικρές μας αθλήτριες έχουν σκοπό, στόχους, όνειρα, που τα πετυχαίνουν μέσα στο γήπεδο και έχουν κερδίσει το σεβασμό και την αναγνώριση του αθλητικού κόσμου.

Οι “κοριτσάρες” μας έχουν δυναμική, προσόντα και ικανότητες που τα απέκτησαν με ιδρώτα σε πολύωρες προπονήσεις και εξαντλητικούς αγώνες.

Οι “πορτοκαλί” έχουν πνεύμα, πάθος και ψυχή πρωταθλητών, που δεν θα τους τα στερήσει όποιος αντίπαλος βρεθεί στο δρόμο τους.

Οι παγκορασίδες του Μυγδονιακού έχουν αξιοπρέπεια, ήθος, πίστη και πείσμα, γι αυτό και δεν θα σταματήσουν εδώ!

Μια καινούρια αγωνιστική χρονιά έρχεται με εκπλήξεις…

 

Εκ μέρους του Μυγδονιακού Αθλητικού Εκπολιτιστικού Συλλόγου ευχόμαστε καλή επιτυχία στην ομάδα του Φιλαθλητικού Λαρισαϊκού που συνεχίζει στους τελικούς, στην ομάδα ΔΕΚΑ του Ευόσμου και στον ΑΟ Αμαζόνων Μαΐστρου. Ήταν τιμή μας που συναγωνιστήκαμε!

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.