Άλλη μια δικαίωση για τον δήμαρχο Ωραιοκάστρου Αστέριο Γαβότση αναφορικά με το έργο της γέφυρας της Νέας Φιλαδέλφειας

Άλλη μια δικαίωση για τον δήμαρχο Ωραιοκάστρου Αστέριο Γαβότση αναφορικά με το έργο της γέφυρας της Νέας Φιλαδέλφειας

Το Ελεγκτικό Συνέδριο με την 464/2017 πράξη του Ε’ Κλιμακίου του και αφού έλεγξε τις ενέργειες της διοίκησης του δήμου (διάλυση της παλιάς σύμβασης του έργου, την παραλαβή εργασιών που είχε πραγματοποιήσει η παλιά εργολαβία, τη νέα μελέτη του έργου, την προγραμματική σύμβαση του Δήμου με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας για τη χρηματοδότηση του έργου, τη νέα δημοπρασία που έγινε για την καινούρια μελέτη) έδωσε το πράσινο φως για την υπογραφή της νέας σύμβασης για την υλοποίηση του έργου «Κατασκευή διάβασης Γαλλικού ποταμού στην Νέα Φιλαδέλφεια» μεταξύ του Δήμου Ωραιοκάστρου και της εργοληπτικής επιχείρησης «CANDIA ΕΡΓΑ Α.Τ.Ε.».

Μάλιστα μετά τις γιορτές και το αργότερο στις αρχές του νέου έτους αναμένεται η υπογραφή της σύμβασης του νέου έργου με τον ανάδοχο και εντός του 2018 αναμένεται και η ολοκλήρωση του έργου.

«Αισθάνομαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος που ένα τόσο σημαντικό έργο και ένα χρόνιο αίτημα των κατοίκων της περιοχής, το οποίο αφουγκραστήκαμε όχι μόνο από την πρώτη ημέρα ανάληψης των καθηκόντων μας αλλά και ως αντιπολίτευση, βαίνει καλώς. Με την ολοκλήρωση του έργου εντός του 2018 θα δοθεί επιτέλους λύση στο πρόβλημα που ταλανίζει επί χρόνια, κυρίως κατά τη διάρκεια των χειμερινών μηνών, εκατοντάδες συμπολίτες μας» τονίζει ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου Αστέριος Γαβότσης.

Γέφυρα νέα Φιλαδέλφεια
Αυτοτελές γραφείο επικοινωνίας
και δημοσίων σχέσεων

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.