Άνοδος Α ΕΚΑΣΘ Δόξα Δρυμού

Άνοδος Α ΕΚΑΣΘ Δόξα Δρυμού

Άνοδος στην Α ΕΚΑΣΘ,τα highlights της σεζόν και δήλωση του προπονητή Γιώργου Παντελιδη.

Ο προπονητής Γιώργος Παντελιδης δήλωσε :

Η σεζόν που τελείωσε και τυπικά πριν λίγες μέρες,έστω και με αυτόν τον τρόπο,λόγο της κατάστασης,δεν μπορεί παρά να με βρει χαρούμενο. Οχι τόσο γιατί καταφέραμε να προβιβαστουμε στην Α ΕΚΑΣΘ,μετά από αρκετά χρόνια,όσο γιατί είχα την τιμή να συνεργαστω στο γήπεδο με αθλητές που πραγματικά κοσμούν με την παρουσία τους τα γήπεδα της Θεσσαλονίκης. Αθλητες που αγωνίστηκαν ακόμα και τραυματίες ,παιδιά που μπενανε στο γήπεδο για να κάνουν αυτό που αγαπάνε ,που χαίρονταν και περνούσαν καλά σαν αληθινή παρέα και προβληματίστηκαν μαζί μου ακόμα κι όταν δεν ημασταν καλά σε κάποιο σημείο μέσα στην σεζόν. Πραγματικοι συνεργάτες μα πάνω απ’όλα φίλοι για μια ζωή.Με καποια από αυτά τα παιδιά και με άλλα ακόμα που θα έρθουν στην πορεία ,θα προσπαθήσουμε να απολαύσουμε την εμπειρία της Α ΕΚΑΣΘ, κρατώντας πάντα σε προταιρεοτητα τις βασικές αρχές που βάζουμε σαν ομάδα εδώ στον Δρυμό.Να κάνουμε προπονηση,να παίζουμε και να περνάμε καλά μέσα απο το παιχνίδι. Καλο καλοκαίρι σε όλους και ας ελπίσουμε να μην χρειαστεί ποτέ ξανά να διακόψουμε με αυτό τον τρόπο τις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις,στα γήπεδα.

Ο Γιώργος Παντελίδης αποτελεί μέλος της οικογένειας της Δόξας Δρυμού από το 2012. Είναι ο προπονητής του ανδρικού τμήματος της ομάδας.

Δείτε τις καλύτερες στιγμές της φετινής σεζόν

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.