Άρχισαν εργασίες για την αποκατάσταση φθορών στους οδικούς άξονες του Δήμου Ωραιοκάστρου

Άρχισαν εργασίες για την αποκατάσταση φθορών στους οδικούς άξονες του Δήμου Ωραιοκάστρου

Παρουσία του αντιδημάρχου Τεχνικών Έργων και Πολεοδομίας, Χαράλαμπου Καζαντζίδη, άρχισαν το πρωί οι εργασίες για την αποκατάσταση των φθορών στους δρόμους, στο πλαίσιο του έργου «Συντήρηση οδικού δικτύου του Δήμου Ωραιοκάστρου έτους 2020-2021».

Ειδικότερα, τα μηχανήματα έπιασαν δουλειά, με στόχο την αποκατάσταση των φθορών των ασφαλτικών οδοστρωμάτων στις Δημοτικές Ενότητες Ωραιοκάστρου, Μυγδονίας και Καλλιθέας του Δήμου Ωραιοκάστρου, σε συνεργασία με τους προέδρους των Κοινοτήτων.

«Ξεκινάμε ένα μεγάλο και σημαντικό έργο που περιλαμβάνει όλες τις περιοχές του Δήμου Ωραιοκάστρου. Στόχο έχουμε να διασφαλίσουμε πως πεζοί και οχήματα θα μετακινούνται με ασφάλεια. Το επόμενο διάστημα σχεδιάσαμε να γίνουν οι απαραίτητες εργασίες για να καλυφθούν λακκούβες και να επισκευαστούν όσα τμήματα δρόμων παρουσιάζουν φθορές», τονίζει ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων και Πολεοδομίας, Χαράλαμπος Καζαντζίδης.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.