Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού,η εταιρία φυσικού αερίου εφιστά την προσοχή

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού,η εταιρία φυσικού αερίου εφιστά την προσοχή

Σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού:

Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν απόψε το βράδυ στα ορεινά – ημιορεινά της ηπείρου, της Μακεδονίας, της δυτικής στερεάς, που κατά τη διάρκεια της νύχτας θα ενταθούν.

Από τις πρωινές ώρες της Πέμπτης (03-01-2019) χιονοπτώσεις θα σημειωθούν σε όλα τα ορεινά.

Ιδιαίτερα χαμηλές θα είναι οι θερμοκρασίες που θα φέρει το δεύτερο κύμα κακοκαιρίας, η «Σοφία», από την Πέμπτη 3 Ιανουαρίου έως το Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2019, με θερμοκρασίες υπό το μηδέν σε πολλές περιοχές της κεντρικής και βόρειας Ελλάδας, σύμφωνα με την μετεωρολογική υπηρεσία meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών (ΕΑΑ).

ΕΔΑ ΘΕΣΣ : Προσοχή ενόψει της κακοκαιρίας και των χαμηλών θερμοκρασιών που αναμένονται τις επόμενες ημέρες

H Εταιρεία Διανομής Αερίου Θεσσαλονίκης – Θεσσαλίας Α.Ε. (ΕΔΑ ΘΕΣΣ) ενημερώνει τους καταναλωτές φυσικού αερίου ότι σύμφωνα με τις προβλέψεις της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας αναμένονται τις επόμενες ημέρες χαμηλές θερμοκρασίες και εκδήλωση παγετού.

Η ΕΔΑ ΘΕΣΣ είναι αρμόδια για την αδιάλειπτη λειτουργία του Δικτύου Διανομής φυσικού αερίου έως τους μετρητές των Καταναλωτών. Το δίκτυο διανομής φυσικού αερίου είναι ασφαλές και συνεχούς παροχής και δεν σχετίζεται με τις υδραυλικές εγκαταστάσεις που τροφοδοτούν τα συστήματα θέρμανσης.

Οι Καταναλωτές θα πρέπει να λάβουν ενδεικτικά τα παρακάτω μέτρα:

Να απευθύνονται και να συμβουλεύονται τον αδειοδοτημένο εγκαταστάτη – υδραυλικό τους για να ελέγξει την εγκατάσταση θέρμανσης

Να διασφαλίζουν την μόνωση των υδραυλικών εγκαταστάσεων που τροφοδοτούν τα συστήματα θέρμανσης

Οι συσκευές θέρμανσης κατά τις συνθήκες χαμηλών θερμοκρασιών να βρίσκονται σε συνεχόμενη λειτουργία

 

 

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.