Έναρξη λειτουργίας των ακαδημιών ποδοσφαίρου ΔΑΣΩ

Για άλλη μια χρονιά το ΔΑΣΩ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη λειτουργίας των ακαδημιών ποδοσφαίρου.

 ΠΑΠΠΟΥΣ ΜΕ ΟΜΠΡΕΛΑ 1

«Η μεγάλη αγάπη μας τόσο για το ποδόσφαιρο όσο και για την περιοχή μας, ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ μας οδήγησε στην δημιουργία, το 2004, της πρότυπης αυτής ακαδημίας ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ, που απευθύνεται σε αγόρια και κορίτσια από 5 ετών και στόχο έχει την μύηση των παιδιών στον μαγικό κόσμο του ποδοσφαίρου.

Το εξειδικευμένο προπονητικό επιτελείο της ακαδημίας, μέσω των προπονήσεων και των αγώνων θα μάθει στα παιδιά τα μυστικά του αθλήματος, θέτοντας ωστόσο την μάθηση σε απόλυτη προτεραιότητα.

.         Εκτός από τα μυστικά του αθλήματος τα παιδιά θα μάθουν και αξίες όπως:

•Το ευ αγωνίζεσθαι

•Η συμμετοχή – συνεργασία

•Ο αυτοέλεγχος – αυτοσεβασμός

•Η σημασία της προσπάθειας

Τα γήπεδα που θα φιλοξενήσουν τις φιλοδοξίες της ακαδημίας μας και τις προσπάθειες των μικρών πρωταγωνιστών είναι το γήπεδο 5x5 στο Κονταξοπούλειο καθώς επίσης και στα συνθετικά γήπεδα 9x9 και 11x11 στα δημοτικά γήπεδα του δήμου  Ωραιοκάστρου.

  ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΔΑΣΩ

Το εξειδικευμένο προπονητικό επιτελείο αποτελείται από τους :  Τάσος Καπασακάλης, Δημήτρης Κούντης, Ντάρος Παναγιώτης, Χασιρτζόγλου Ιορδάνης.

Από τις 3 Σεπτεμβρίου, λοιπόν  το ΔΑΣΩ ξεκινάει τις εγγραφές  και ανοίγει την αγκαλιά του και σας καλεί να συμμετέχετε και εσείς».

Για περισσότερες πληροφορίες και για εγγραφές απευθυνθείτε στα γραφεία μας, Θεσσαλονίκης και Λόρδου Βύρωνα – “Κονταξοπούλειο”

Ώρες 17:30 έως 20:30 καθημερινά

Τηλέφωνο γραμματείας  2310 69 43 48.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.