Έργα διάνοιξης δρόμων στη δυτική Θεσσαλονίκη

Συνεχίζονται με γοργούς ρυθμούς οι εργασίες διάνοιξης και κρασπέδωσης δρόμων στην περιοχή Τραυματιούπολη, επέκταση προς Βορρά της Δημοτικής Κοινότητας Ευκαρπίας του Δήμου Παύλου Μελά και σύμφωνα με την ισχύουσα ρυμοτομία.

Πρόκειται για ένα στοχευμένο έργο αναβάθμισης της περιοχής από την Τεχνική Υπηρεσία Δήμου Παύλου Μελά, καθώς μετά την ολοκλήρωσή του θα είναι εφικτή η υλοποίηση των βασικών υποδομών και σε συνδυασμό με τα έργα δικτύων κοινής ωφελείας δημιουργούνται οι προϋποθέσεις για τη μελλοντική διαμόρφωση της περιοχής ως περιοχής κατοικίας, τη διασφάλιση και προστασία των κοινόχρηστων – δημόσιων χώρων.

Ο Δήμαρχος Παύλου Μελά Δημήτρης Δεμουρτζίδης και ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Στέφανος Βάρφης ενημερώθηκαν επί τόπου από τη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών και τα υπηρεσιακά στελέχη, για την πορεία του έργου και εξέφρασαν την ικανοποίησή τους.

Το έργο χρηματοδοτείται από «ΚΑΠ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΩΝ ΔΑΠΑΝΩΝ (ΠΡΩΗΝ ΣΑΤΑ) & ΕΙΣΦΟΡΑ ΣΕ ΧΡΗΜΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΟΥΠΟΛΗΣ» και όλες οι εργασίες θα εκτελεστούν σύμφωνα με τις οδηγίες της επίβλεψης.

Αναλυτικότερα γίνονται οι παρακάτω εργασίες:

Χωματουργικά (εκσκαφές, επιχώματα, επιχώσεις)

Τεχνικά (κρασπεδόρειθρα)

Οδοστρωσία

o oo ooo

 

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.