Αγκαλιά αγάπης από τον Β΄Βρεφονηπιακό Ωραιοκάστρου

Αγκαλιά αγάπης από τον Β΄Βρεφονηπιακό του Δ.Ο.Π.Π.Α.Ω. στο νοσοκομείο «Παπανικολάου»

Ο Δ.Ο.Π.Π.Α.Ω. για ακόμη μια φορά δείχνει το κοινωνικό του προφίλ. Ο Β΄Βρεφονηπιακός Σταθμός Παιδόπολης, με πρωτοβουλία της βρεφονηπιοκόμου Όλγας Μαρίας Παπαγεωργίου, συγκέντρωσε καπάκια… για καλό σκοπό! Αφορμή στάθηκε μια ανακοίνωση, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, του νοσοκομείου Παπανικολάου ότι χρειάζεται αναπηρικά αμαξίδια. Οι εκπαιδευτικοί του Βρεφονηπιακού Σταθμού, αφού συζήτησαν με τα παιδιά για τη διαφορετικότητα και τη σημασία της στήριξης στον συνάνθρωπό μας, αμέσως μετά ξεκίνησε μια υπέροχη δράση.

Γονείς αλλά και μικροί μαθητές ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των εργαζομένων του Β΄Βρεφονηπιακού Σταθμού Παιδόπολης και η σκέψη έγινε αμέσως… πράξη! Συγκεντρώθηκαν χιλιάδες καπάκια, τα οποία παραδόθηκαν στο νοσοκομείο Παπανικολάου, με σκοπό ένας ακόμη συνάνθρωπός μας να αποκτήσει το δικό του αναπηρικό αμαξίδιο. Ένα δώρο αγάπης, σεβασμού και αλληλεγγύης.

Η εθελοντική περιβαλλοντική ομάδα του νοσοκομείου Παπανικολάου απέστειλε στον Β΄Βρεφονηπιακό Σταθμό Παιδόπολης ευχαριστήρια επιστολή για τη στήριξη και τη βοήθεια του.

Η πρόεδρος του Δ.Ο.Π.Π.Α.Ω. Ειρήνη Αντωνιάδου αναφερόμενη στην προσπάθεια του Β΄Βρεφονηπιακού Σταθμού Παιδόπολης  τόνισε: «Αισθάνομαι βαθιά συγκινημένη και υπερήφανη γιατί γονείς, μικροί μαθητές και εργαζόμενοι αγκάλιασαν με αγάπη αυτή την υπέροχη κίνηση ανθρωπιάς και αλληλεγγύης. Θερμά συγχαρητήρια στη βρεφονηπιοκόμο Όλγα – Μαρία  Παπαγεωργίου για την πρωτοβουλία της αλλά και στους υπόλοιπους εργαζόμενους, που τη στήριξαν από την αρχή. Πιστεύω ότι όταν «σπείρεις» αγάπη στα παιδιά… αγάπη θα «θερίσεις» και όταν μεγαλώσουν. Κι επειδή τα παιδιά πάντα θα διδάσκουν με τον δικό τους μοναδικό τρόπο, ο Δ.Ο.Π.Π.Α.Ω. θα συνεχίσει αυτή την προσπάθεια με το ΚΑΠΗ Ωραιοκάστρου, όπου και εκεί ήδη συλλέγονται καπάκια, ώστε ακόμη ένα αναπηρικό αμαξίδιο να παραδοθεί στο νοσοκομείο Παπανικολάου. Η δράση αυτή θα επεκταθεί και στους υπόλοιπους Παιδικούς Σταθμούς».

 

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Ο.Π.Π.Α.Ω.

Ειρήνη Αντωνιάδου

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.