Αλλαγές στην Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας – Η θέση του Σωτήρη Μπάτου

Αλλαγές στην Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας – Η θέση του Σωτήρη Μπάτου

Τη νέα σύνθεση της διοίκησης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοίνωσε ο Περιφερειάρχης Απόστολος Τζιτζικώστας. Τοπικοί αντιπεριφερειάρχες παραμένουν οι Κώστας Καλαϊτζίδης στην Ημαθία, Ανδρέας Βεργίδης στο Κιλκίς, Βούλα Πατουλίδου στη Θεσσαλονίκη, Ιορδάνης Τζαμτζής στην Πέλλα, Σοφία Μαυρίδου στην Πιερία, Παναγιώτης Σπυρόπουλος στις Σέρρες και Γιάννης Γιώργος στη Χαλκιδική.

Σε ό,τι αφορά τις θεματικές αντιπεριφέρειες, δεν υπάρχουν αλλαγές σε εκείνες των Οικονομικών και Προγραμματισμού όπου παραμένει η Αθηνά Αηδονά, αναπληρώτρια Περιφερειάρχης, της Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος όπου παραμένει ο Κώστας Γιουτίκας, των Υποδομών και Δικτύων όπου παραμένει ο Πάρις Μπίλλιας και της Ψηφιακής Διακυβέρνησης όπου παραμένει ο Άγγελος Χαριστέας.

Αλλαγές υπάρχουν στις αντιπεριφέρειες Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης όπου αναλαμβάνει η Μελίνα Δερμεντζοπούλου, Αγροτικής Οικονομίας όπου αναλαμβάνει ο Γιώργος Κεφαλάς, Τουρισμού όπου αναλαμβάνει ο Αλέξανδρος Θάνος και Μεταφορών και Επικοινωνιών όπου αναλαμβάνει ο Σωκράτης Δωρής.

Τομεάρχες Πολιτισμού και Εξυπηρέτησης του Πολίτη παραμένουν οι Κατερίνα Περιστέρη και Ντίνος Κούης αντίστοιχα ενώ Τομεάρχης Καινοτομίας και Εξωστρέφειας αναλαμβάνει ο Σωτήρης Μπάτος και Διαπεριφερειακών Συνεργασιών ο Βενιαμίν Καρακωστάνογλου.

Για την Προεδρία της Μητροπολιτικής Επιτροπής Θεσσαλονίκης προτείνεται ο Περιφερειακός Σύμβουλος Αθανάσιος Κίκης. Για την Προεδρία του υπό σύσταση Αναπτυξιακού Οργανισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας προτείνεται ο Περιφερειακός Σύμβουλος Νίκος Τζόλλας ενώ για τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου του Κέντρου Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας προτείνεται ο Περιφερειακός Σύμβουλος Παντελής Καζαντζίδης. Τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθούν οι Εντεταλμένοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι και οι αρμοδιότητές τους ανά Περιφερειακή Ενότητα.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.